Події

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом травмування трьох чоловіків на житомирському підприємстві, де стався вибух

17 September 2021, 11:49

Внаслідок вибуху, що стався на одному з житомирських підприємств 16 вересня, постраждали троє працівників: житомиряни 1999 та 1995 років народження, а також 52-річний житель смт Новогуйвинське. Всі троє отримали опіки різного ступеня тяжкості. Наразі триває встановлення усіх обставин у рамках відкритого кримінального провадження.

Подробиці події 17 вересня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу на території одного з товариств обласного центру до поліції надійшло від рятувальників.

«Попередньо відомо, що пожежа виникла у сушильних камерах деревообробного підприємства близько 12:00. У результаті порушень під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (сушки деревини у металевих печах) травми отримали троє житомирян, 1999 та 1995 років народження, та 52-річний житель смт Новогуйвинська», – йдеться у повідомленні.

Чоловіків госпіталізували до опікового відділення однієї з лікарень міста.

На місці події працювали поліцейські Житомирського райуправління. Працівники слідчо-оперативної групи провели першочергові заходи із фіксації усіх обставин події. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження волі до 5 років або ув’язнення терміном до 8 років.

Нагадаємо, близько 11.30 год. 16 вересня на одному з підприємств по вулиці Коростишівській у Житомирі вибухнула бочка з легкозаймистою речовиною. В результаті цього зайнялися дві сушильні камери та деревина, троє людей отримали опіки різного ступеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа підприємство вибух опік Коростишівська  
Матеріали по темі