Події

​На об’їзній Житомира 15-річний юнак з подружкою на Volkswagen виїхали на зустрічну смугу і зіткнулися з ВАЗ: травмувалися 4 людини

20 September 2021, 10:29

Житомирські поліцейські з’ясовують обставини ДТП за участі 15-річного водія Volkswagen, який у селі Кам’янка на зустрічній смузі влетів у ВАЗ.

Про це 20 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Подія сталася учора, 19 вересня, на 152 км автодороги Київ-Чоп. У результаті лобового зіткнення автомобілів «Volkswagen» та ВАЗ травми отримали двоє дорослих та двоє підлітків. Відкрито кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen», 15-річний житель Київщини, рухаючись у с. Кам’янці по автодорозі у напрямку м. Києва, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося лобове зіткнення з автомобілем ВАЗ під керуванням 73-річного жителя м. Житомира.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали обидва водії, а також 64-річна пасажирка ВАЗівки та 15-річна пасажирка іномарки. Усіх їх з травмами різного ступеня тяжкості було доставлено до лікувальних закладів. За наявною інформацією, водій ВАЗівки наразі знаходиться у реанімаційному відділенні, його пасажирка – у травматологічному, 15-річна дівчина – у дитячій лікарні.

Нині поліцейські з’ясовують всі причини та обставини події у рамках відкритого кримінального провадження, водночас наголошують, що відповідно до законодавства України особи можуть отримати право на керування автомобілем лише з 18-річного віку. За ігнорування встановлених правил передбачено адміністративну відповідальність, а за вчинення дорожньо-транспортних пригод з потерпілими – кримінальну.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2021 у селі Слобідка колишнього Коростишівського району 14-річний підліток без дозволу взяв покататись автомобіль матері та злетів у кювет: в результаті ДТП юнак потрапив до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП підліток дитина Кам'янка  
Матеріали по темі