Влада

​В облраді створили робочу групу для вивчення діяльності та функціонування споруд Житомирської СДЮСШ олімпійського резерву з легкої атлетики

20 September 2021, 11:28

У Житомирській обласні раді створили робочу групу із вивчення функціонування споруд та аналізу фінансово-господарської діяльності Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики.

Відповідне розпорядження голови облради Володимира Федоренка від 16 вересня 2021 оприлюднили наступного дня на офіційному сайті.

«Створили робочу групу із вивчення функціонування споруд та аналізу фінансово-господарської діяльності Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради та затвердити її склад», - йдеться у розпорядженні.

До складу робочої групи під головуванням заступника керуючого справами, начальника управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Житомирської облради Анатолія Репікова увійшли керівники департаментів та управлінь ОДА і облради, а також директор ЖСДЮСШОР з легкої атлетики Надія Дмухівська.

За результатами вивчення поставлених завдань робоча група має підготувати відповідні висновки та пропозиції, які внесуть на розгляд постійної комісії облради з питань комунальної власності та майнових відносин.




Скріншот з розпорядження голови облради

Як повідомляв Житомир.info, 13 вересня 2021 голова Житомирської облради Володимир Федоренко розпорядився створити робочу групу, яка має розібратися з розподілом коштів по департаменту культури і вивчити питання оптимізації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робоча група СДЮСШОР облрада  
Матеріали по темі