Події

​У Житомирському районі під час застілля мати поранила ножем сина

20 September 2021, 15:27

У селі Троянів Житомирського району 18 вересня після спільного вживання спиртного, мати вдарила ножем 46-річного сина. Триває встановлення інших обставин події.

Про це повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо під час виїзду до села поліцейські відділу №1 Житомирського райуправління встановили, що удень у літній кухні домогосподарства зібралось 4 людей: 72-річна жінка, її чоловік та син, їх сусід. Компанія обідала, вживаючи алкоголь, коли між матір’ю та сином виник раптовий конфлікт. Чоловік штурхнув матір, а та спочатку впала, а потім, піднявшись, схопила зі столу ножа й ударила ним опонента. У результаті згодом лікарі діагностували у нього пошкодження внутрішніх органів та черевну кровотечу і провели оперативне втручання», - йдеться у повідомленні.


Про подію до поліції повідомили медики. Слідчі кваліфікували її за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Жінку затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня 2021 року у селищі Житомирської області дружина зарізала чоловіка, загиблого знайшли сусіди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення Троянів мати син поліція  
Матеріали по темі