Політика

​Малину 1130 років. «УДАР Віталія Кличка» організував низку заходів для малинчан до Дня міста

20 September 2021, 16:08

Атракціон «Сила УДАРу», подарунки та сувеніри, фотозона, солодка вата, попкорн, повітряні кульки та підтримка Всеукраїнського боксерського турніру «Золоті рукавички». Так Малинська міська організація партії «УДАР Віталія Кличка» вітала малинчан з Днем міста.

Гості та учасники свята були в захваті. Про це розповіла Наталія Парфіненко, голова Малинської міської організації партії «УДАР Віталія Кличка» на офіційній сторінці у фейсбуці Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

«Малину виповнилось 1130 років і ми в парку культури та відпочинку ім. М.М. Миклухо-Маклая вітали малинчан з Днем міста. Ми дуже любимо наше рідне місто, наших людей і тому підготували таке свято. Дуже багато відгуків, люди багато підходили, фотографувались, брали участь. Це і мами з дітками, і дорослі чоловіки, й дівчата. Ми раді, що усі отримали такі емоції», – розповіла Наталія Парфіненко.

Крім того, малинські «ударівці» підтримали й Всеукраїнський турнір з боксу «Золоті рукавички».

«У дітей горять очі, усі хочуть перемогти. Я впевнена, що познайомилась з майбутніми відомими спортсменами і чемпіонами. «УДАР Віталія Кличка» постійно підтримує розвиток спорту на Житомирщині. Адже ми розуміємо, що талановитих дітей треба заохочувати», – зазначила Наталія Парфіненко, голова Малинської міської організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Зазначимо, що змагання відбувалися у Малині впродовж 2-х днів, 18 та 19 вересня. На турнір приїхали спортсмени з усієї України. Переможці отримали від «УДАРу Віталія Кличка» у подарунок боксерські рукавички.

Пресслужба політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УДАР Малин День міста  
Матеріали по темі