Події

​У Новоград-Волинському районі під час відпочинку в сквері побились чоловіки, а в райцентрі товариш по чарці вдарив жінку

21 September 2021, 16:08

У смт Городниця Новоград-Волинського району 20-річний хлопець наніс тілесні ушкодження незнайомцю, а в райцентрі 33-річний чоловік застосував фізичну силу до своєї приятельки. Наразі за обома фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження. Досудові розслідування тривають.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«До поліцейських звернувся житель Городницької територіальної громади із повідомленням про те, що його побив незнайомий чоловік. У ході з’ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що до завдання тілесних ушкоджень причетний 20-річний хлопець. Попередньо з’ясовано, що заявник із друзями перебував уночі у сквері та зробив зауваження компанії людей, які також там відпочивали та голосно увімкнули музику. Між чоловіками виникла суперечка, у ході якої молодик вдарив потерпілого в обличчя. У чоловіка діагностували перелом нижньої щелепи», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - виправні роботи на строк до 2 років або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Днями до поліцейських звернулась 31-річна жителька райцентру із повідомленням про побиття її товаришем.

«Правоохоронці встановили, що чоловік та жінка разом вживали спиртне у неї вдома. Згодом між ними виник раптовий конфлікт і гість декілька разів вдарив в обличчя заявницю. Наразі чоловіку оголошено про підозру за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України», - повідомляють у поліції.

Таке правопорушення карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 200 годин, або виправними роботами на строк до 1 року.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2021 року у Бердичеві бійка між двома компаніями завершилася ножовим пораненням 25-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка конфлікт побиття поліція Новоград-Волинський  
Матеріали по темі