Новини компаній

4 типи чоловічих утеплених курток на зиму

22 September 2021, 16:23

Існує багато різновидів чоловічих пуховиків для зими. Весь верхній одяг з утеплювачем можна розділити на види за способом використання, тобто для яких активностей на вулиці потрібна куртка.

Сумісно з експертами магазину спортивного одягу та інвентарю Sportmaster розглянемо 4 різновиди курток.

На кожен день

Це універсальні чоловічі куртки для відпочинку та життя у місті. Зазвичай вони мають модні фасони та кольори, бувають з капюшоном та без нього.

Дизайн орієнтований на чоловіків молодшого та середнього віку. Яскравий приклад: модельні лінійки Fila та Kappa.

Для занять зимовими видами спорту

Бренди Glissade, Termit, Protest, Volkl та O’Neill створюють технологічний теплий одяг для занять спортом: сноубордингом та лижами. Шиють моделі для райдерів будь-якого рівня умінь. За основу одягу беруть спеціальні мембранні тканини, здатні відштовхувати воду, захищати від вітру та відводити від тіла зайву вологу.

Виробники дбають про комфорт занять при мінусовій температурі на снігу. Тож всі шви проклеєні - це додатковий захист від промокання. Рукави мають спеціальний крій “артикульовані лікті”, що не обмежує рухи та махи руками. На рукавах під манженою є захист із тканини, щоб під одяг не потрапляв сніг.

Активні тренування на дворі

Спортсменам, що не припиняють заняття через холод, зокрема виходять на пробіжку та роблять зарядку на вулиці, потрібні теплі вітровки. Їх можна знайти у лінійці Demix, Nike, Adidas, Puma.

Для забезпечення виведення вологи з тіла бренд Nike використовує технологію Dri-FIT, а Demix - технологію MOVI-tex. Деякі куртки оснащені додатковою вентиляцією, яка регулюється розстібанням блискавки.

На бігові вітровки виробник нашиває світловідбивальні елементи для безпечних пробіжок у вечірній час. Загалом такі курки мають зручний вільний крій, що не обмежує рухів. Кількість утеплювачу всередині помірна, щоб людині не стало дуже гаряче під час тренування.

Походи та подорожі

Деякі чоловіки полюбляють активний відпочинок у горах, і сезон значення не має. Коли є спеціальний теплий одяг, зима і морози не такі страшні.

Експерти радять придивитися до пуховиків Columbia, Outventure, Merrell, Jack Wolfskin, IcePeak.

Натуральний утеплювач надійно зігріє у холод до -10°. Виробники використовують всі можливі технології, щоб мороз та вітер не заважали приємному відпочинку.

Наприклад, Columbia використовує спеціальну підкладку, щоб зберегти тепло тіла всередині, а Outventure винайшов технологію надійного захисту від вологи - ADD DRY Water Resistant.

Майже всі моделі курток для походів мають безліч кишень та продуманих відділень в одязі для збереження необхідних на природі дрібничок під рукою.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі