Влада

Житомир відібрали для участі у президентському проєкті по будівництву льодових арен, - Сергій Сухомлин

23 September 2021, 11:00

Житомирська міська рада проголосувала за відкриття відділення хокею з шайбою при Дитячо-юнацькій спортивній школі після будівництва сучасної спортивної споруди зі штучним льодовим покриттям у місті Житомирі.

Рішення ухвалили на сесії міської ради 23 вересня 2021 року.

«Це потрібно для того, щоб брати участь у президентській програмі по будівництву льодових палаців спорту», - пояснив перед голосуванням мер Сергій Сухомлин.

Він повідомив, що, за наявною інформацією, попередньо затверджені три міста, де побудують льодові палаци, серед цих трьох міст є Житомир.

Подробиці дивіться згодом у відеосюжеті

Нагадаємо, в липні цього року заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко заявив про початок нового проєкту будівництва хокейних льодових арен, в яких можна буде займатися фігурним катанням і хокеєм. Орієнтовна вартість будівництва 19 льодових арен у регіонах становить 5,4 млрд гривень, з яких з державного бюджету буде виділено фінансування в розмірі 4,7 млрд.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня 2021 року голова обласної ради Володимир Федоренко розповідав спортсменам, що завдяки програмі президента «Велике будівництво» та підтримці Уряду на Житомирщині може з’явитися льодова арена та крита спортивна арена на 5 тисяч місць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: льодова арена хокей фігурне катання спортивна арена  
Матеріали по темі