Політика

Ігор Гундич став заступником лідера Житомирського обласного «УДАРу» Олега Дзюбенка

24 September 2021, 15:08

У Житомирі на загальних зборах партії «УДАР Віталія Кличка» 23 вересня обрали заступника лідера обласного осередку. Ним став Ігор Гундич - голова Житомирської обласної адміністрації у 2016-2019 роках.

Як зазначив лідер обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олег Дзюбенко, такий досвідчений політик, як Ігор Гундич, ще більше посилить позиції політичної сили на Житомирщині.

«Думаю, що кожен із нас усвідомлює, що попереду у нас нелегка робота. Перед нами лідер партії Віталій Кличко ставить дуже багато серйозних завдань і перед нами дуже багато серйозних викликів, але я думаю, що кожен, хто знаходиться у цій залі, чітко дав собі відповідь, чому я тут.Переконаний в тому, що кожен з нас розуміє, що він зараз тут для того, щоб розвивалися наші міста та села. Переконаний, що кожен присутній мріє про сильну та незалежну Україну - державу, у якій ми живемо», - розповів заступник лідера Житомирського обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Гундич.

Також під час загальних зборів обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олег Дзюбенко вручив партійні квитки новим членам партії.

За словами лідера обласного осередку партії, зараз йде активна розбудова партійних структур на теренах нашої області.

«Є у нас сильний лідер. Сьогодні першочергове завдання - це розбудова такої ж сильної працездатної, спроможної команди. Є лідер, біля нього, якщо буде згуртована команда професіоналів і людей, які компетентні в своїх галузях і там, де вони живуть і працюють, то я думаю, що будуть можливості вирішувати задачі й реалізовувати програму партії», - каже лідер Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олег Дзюбенко.

Політична сила згодом матиме представників у кожній громаді.

«На сьогодні у нас в області їх 66 і повірте, що сьогодні ми працюємо над тим, щоб у кожній громаді будуть представники партії, тому що ті завдання і ті амбітні плани, які стоять сьогодні перед нашої командою однозначно потрібно втілювати й розбудовувати партію, щоб надалі брати активну участь у всіх політичних процесах, які будуть відбуватися в країні», - додає заступник лідера Житомирського обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Гундич.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УДАР Гундич Дзюбенко  
Матеріали по темі