Політика

​За ініціативи депутата від «Нашого краю» на Житомирщині виділили кошти на очисні споруди

24 September 2021, 15:58

Миропільська громада Житомирської області отримала з обласного бюджету необхідні для будівництва очисних споруд кошти. Виділенню коштів посприяв депутат Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край» Ігор Ходак.

Нещодавно відбувся уже і тендер на проведення будівельних робіт. Подальші дії обговорили на засіданні робочої групи в складі селищного голови Світлани Власюк та її заступників, підрядників, начальника управління екології в Житомирській області Олександра Кондратюка. Після чого відвідали об’єкт будівництва. Нині там ведуться підготовчі та організаційні роботи.

У селищі гостро стоїть проблема з очисткою стоків, оскільки користуватись надалі спорудами, що належали колишній Паперовій фабриці, стає неможливим через їх незадовільний стан та зміну форми власності. Викупити споруди і реконструювати – рішення провальне і більш фінансово затратне, ніж побудова нових очисних споруд.

Керівництво громади та депутатський корпус вдячні Ігорю Ходаку за сприяння у вирішенні проблеми з очисними спорудами у Мирополі.

Пресслужба партії «Наш край»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ходак "Наш край" очисні споруди  
Матеріали по темі