Новини компаній

Як впливає вітамін А на шкіру обличчя?

27 September 2021, 09:45

Всі добре знають, що обов’язковий догляд за шкірою повинен мати наступні етапи: очищення, тонізація, зволоження та нанесення сонцезахисного крему. Але якщо ви бажаєте зберегти молодість, пружність та рівний тон обличчя, додайте до свого щоденного догляду косметичні продукти, що містять в собі вітамін А. Якщо раніше вам не довелося ближче познайомитися з такими засобами по догляду за шкірою та відчути на собі всі їхні переваги, саме для вас ми підготували цей матеріал.

Вітаміни для шкіри: що потрібно знати

Серед всього розмаїття вітамінів, саме вітамін А або, як його ще називають, ретинол викликав справжній бум у догляді за шкірою. Цей нутрієнт має властивість глибоко проникати в епідерміс й практично моментально діяти на всіх клітинних рівнях. Завдяки цьому вдається помітити, як розгладжуються зморшки, зникають пігментні плями, шкіра стає пружною, сяйливою та набуває здорового вигляду.

Обираючи для себе косметичні засоби за цим чудодійним компонентом, слід пам’ятати, що є деякі правила їх застосування. Ретинол дуже примхливий й не полюбляє сонячних променів, адже під впливом ультрафіолету він окислюється. В результаті це може не кращим чином позначитися на шкірі. Оптимально використовувати такі продукти перед сном, у цей час вітамін А працює значно краще. Якщо ви все ж таки нанесли крем на обличчя вранці або вдень, обов’язково скористайтеся засобом з SPF-захистом.

614dcace5c30d.jpg

Як розпочати знайомство з ретинолом?

Не дивлячись на те, що вітамін А для обличчя стоїть на захисті здоров’я та привабливого вигляду вашої шкіри, вводити продукти з цим компонентом у свій догляд слід дуже обережно. При застосуванні ретинола в досить високих концентраціях може виникнути незначне подразнення шкірного покриву. Коли шкіра буде до нього звикати, ви спостерігатимете її легке лущення. Такі побічні ефекти мають тимчасовий характер та потребують трішечки вашого терпіння.

Віддаючи перевагу косметичним засобам від Medik8, ви можете уникнути таких небажаних ефектів, адже вони створенні задля того, щоб ви отримали максимально помітні результати без лущення та подразнень. Технологія Time Release сповільнює надходження ретинолу в шкіру тим самим не викликає дискомфорту.

Фахівці Medik8 рекомендують повільно вводити вітамін А у свій регулярний догляд за шкірою. Спочатку слід наносити низькоконцентрований ретинол два рази на тиждень впродовж перших двох тижнів. Потім використовуйте продукти через день протягом двох наступних тижнів. А вже починаючи з п’ятого тижня й надалі користуйтеся засобами щодня. Таким чином ваша шкіра звикне до впливу ретинолу та буде готова до взаємодії з більш концентрованими його формулами.

Які засоби з вітаміном А краще обрати від Medik8

Зверніть увагу на антивіковий нічний крем з ретинолом NIGHT RITUAL VITAMIN A. Регулярне застосування крему робить шкіру пружною, живить, зволожує і візуально омолоджує її. Основними діючими компонентами виступають:

  • ретинол (0,2%) – стимулює синтез колагену, призводить до активної регенерації шкіри, вирівнює її тон та надає пружності;
  • вітамін E – підвищує дію ретинолу та має антиоксидантні властивості;
  • екстракт пітаї – добре тонізує та підтягує шкіру, забезпечує антиоксидантний захист.

614dcaea3c45a.jpg

Ще один продукт, що вартий вашої уваги – омолоджувальна сироватка для шкіри навколо очей R-RETINOATE® EYE SERUM. Вона забезпечить максимальний догляд за чутливою шкірою навколо очей. Завдяки легкій текстурі ця поживна сироватка має високу ефективність, швидко поглинається шкірою та змушує сліди віку просто зникнути. R-RETINOATE® EYE SERUM у своєму складі містить такі активні компоненти:

  • ретинил ретіноат – значно потужніший за ретинол, його можна наносити як вдень, так і вночі. Ретинил ретіноат не подразнює шкіру, підвищує рівень колагену та активізує процеси регенерації шкіри;
  • гесперидин – міститься і цитрусових та його основна роль полягає у покращенні кровообігу та зміцненні стінок капілярів;
  • кофеїн – під його впливом зникає втома з очей;
  • гліцерин – природний зволожувач, який утримує вологу у товщі шкіри;
  • гіалуронова кислота – забезпечує інтенсивне зволоження шкірного покриву;
  • вітамін Е – має антиоксидантні властивості й допомагає захистити шкіру від вільних радикалів.

Обирайте для себе якісні та ефективні засоби по догляду за обличчям від Medik8. Ви будете вражені їхньою дією та тим, як змінилася ваша шкіра!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі