Новини компаній

Українська IT-cтудія Nixwood обвалила ціни на розробку сайтів та вдосконалила WordPress

27 September 2021, 11:00


Більшість споживачів, а саме 97% з тих, кому потрібно створити інтернет-сайт для тих чи інших завдань, зіштовхуються зі складнощами при роботі з платформою WordPress, особливо у випадку створення онлайн-магазинів. Ці дані підтверджуються дослідницьким центром Statista. Найбільш розповсюджені проблеми при створенні веб-сайту ви можете побачити нижче.

Сім проблем при створенні webсайту або лендінгу

  1. Забезпечення сумісності з різними пристроями та платформами;
  2. Адаптація до використання відвідувачами, налаштування зручності;
  3. Проблеми при додаванні та редагуванні контенту (текстового та візуального);
  4. Складнощі з оптимізацією до просування в Google та інших пошукових мережах;
  5. Потреба у переробці сайту через неправильну оптимізацію від початку виникає у 80% випадків;
  6. Підвищена вартість роботи та довгий термін створення оптимізованих сайтів;
  7. Зрештою, такий web-ресурс неякісно продає товари чи послуги або недостатньо презентує контент.

Таким чином, незважаючи на високу вартість витрат і тривалу розробку та пошукову оптимізацію, такі web-сайти часто виявляються не прибутковими, а навпаки. Чому так відбувається? Бо потенційно зацікавлені споживачі не можуть їх знайти у пошуку або через неадаптованість (до планшету, смарфону) не затримуються на сайті і продовжують пошук. Тобто необхідної дії не відбувається, і навіть коли користувач знайшов сайт завдяки рекламі (теж, до речі, високовартісної), він не затримується на ньому і через 3-5 секунд переходить на інший сайт за своїм запитом.

Вітчизняні розробники web-ресурсів поділяються на два основних сегменти:

  1. «Вільні» фрілансери-початківці з бірж (таких, як Olx, «Кабанчик» тощо), єдиною перевагою яких є доступна ціна, але на противагу цьому якість роботи таких виконавців залишає бажати кращого. І здебільшого такі сайти, зроблені нашвидкуруч, доводиться переробляти і витрачати додаткові ресурси на це.
  2. Веб-агенції з історією та досвідчені розробники. Як правило, вони беруть за свою роботу суму від тисячі доларів, а розробка при цьому триватиме від кількох тижнів (для найпросторіших сайтів) до місяців.

Яка є альтернатива цим двом перспективам? Веб-агенція Nixwood зараз створює високоякісні сайти та односторінкові лендінги на WordPress від $199 в рекордно короткий термін – за 24 години. Ця технологія «приїхала» в Україну зі США. Саме з Сполучених Штатів вітчизняна компанія Nixwood розпочала втілення своїх розробок зі створення сайтів.

Оперативному створенню сайтів сприяє штучний інтелект та автоматизація процесів

  • На першому етапі розробки сайту алгоритм аналізує наявні пошукові запити в інтернеті та пропонує оптимальну структуру для майбутнього сайту, що максимально відповідатиме запитам користувачів.
  • Далі потрібний сайт або лендінг формується з використанням власних плагінів, що значно покращують роботу платформи WordPress.
  • IT-компанія Nixwood працює за зразком фабрика Генрі Форда. Кожен спеціаліст робить власний вузький сегмент, завдяки чому виходить злагоджений процес, і, як результат – найкращі для користувацьких запитів сайти.

7 основних переваг сайтів від агенції Nixwood

  1. Сайт максимально швидко завантажується на будь-якому пристрої навіть за низької якості інтернет-покриття;
  2. Дуже легко додавати або змінювати існуючу інформацію на сайті.
  3. Ваш сайт масштабується та відображається на будь-якому пристрої (планшет, смартфон, ноутбук чи стаціонарний комп’ютер);
  4. За потреби не складно самостійно додати сторінки, розділи чи категорії. З цією метою лендінг чи сайт не треба додатково переробляти;
  5. На сайті зручно орієнтуватись: як самому власнику, так і користувачам та клієнтам;
  6. Є можливість зберегти ваш сайт на флешці чи будь-якому зовнішньому носії та легко встановити на будь-якому хостингу.
  7. Ваш сайт буде готовий до зовнішнього просування в пошуковиках, зокрема Google;

Студія web-розробки Nixwood вже тривалий час розробляє сайти унікальної якості для замовників зі США. А ціна створення сайту суттєво менша за ринкову вартість такої роботи на світовому IT-ринку. Це стало можливим завдяки власним розробкам та автоматизації процесів за принципом конвеєра.

Тепер і українські власники бізнесу можуть застосовувати переваги, що їх забезпечує Ніксвуд, для створення сайту, лендінгу чи магазину онлайн.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі