Новини компаній

Самі ідеальні дитячі тканини для постільної білизни

27 September 2021, 15:06


Щоб у малюка був здоровий сон, потрібно відповідально вибирати тканину для пошиття дитячої постільної білизни. До такого матеріалу, як представлений тут katalog/tkan-dlya-posteli/detskaya-/, пред'являються високі вимоги, адже дитячі постільні комплекти - це особливі вироби.

Вимоги, що пред'являються до матеріалів, з яких шиється постільна білизна

Ідеальна тканина для постільної білизни для малюків повинна бути комфортною, повітропроникною, з функцією теплообміну, простий у догляді, міцної, екологічної та гіпоалергенної.

Крім вищевказаного, важливо точно знати, що у білизни немає електростатичного ефекту. Комплекти обов'язково повинні купуватися по сезону (взимку - з щільної тканини, а влітку - з більш тонкого і легкого матеріалу). Важливо правильно доглядати за тканинами, які ви вибрали. Звичайно ж, дітям підходять гладкі фактури. Крім іншого, не забувайте читати склад матеріалу перед його придбанням.

Варіанти тканини для дитячої постільної білизни

Найкращий матеріал - це традиційно льон і бавовна. Новонародженим діткам ідеально підходить ніжний на дотик сатин.

Найбільш популярні тканини для дитячої постільної білизни:

  1. Бамбук, відомий своїми антибактеріальними властивостями і м'якістю.
  2. Льон - зносостійкий і міцний матеріал, він відмінно вбирає вологу, зберігає тепло і дозволяє шкірі дихати. Зовсім маленьким дітям він може здатися надто грубим, так що маляті до трьох років краще підібрати іншу тканину.
  3. Бязь являє собою міцний матеріал щільного плетіння ниток. Вона не сідає, не псується від численних прань і не вицвітає.
  4. Ситець є бюджетним варіантом, простим в догляді, з різними кольорами на будь-який смак. Зношується він досить швидко, однак його низька вартість дає можливість часто купувати цей матеріал.
  5. Бавовна підходить для використання в будь-який сезон. Дана тканина коштує недорого і характеризується міцністю.

Оптові і роздрібні продажі матеріалів

Інтернет-магазин тканин для дитячого постільної білизни «Наз текстиль» продає різні види якісних матеріалів. Ви можете зайти в окремий розділ каталогу, що пропонує дитячі комплекти. У картках товару присутні детальні характеристики кожного виробу, включаючи його забарвлення, розміри і склад. Замовлення постільної білизни можливий в будь-яке місто України.

Здійснюються оптові продажі тканини для пошиття постільної білизни. Оптовики можуть скористатися особливими, вигідними для них умовами співпраці. Подробиці розкажуть менеджери фірми Naztextile.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі