Новини компаній

Як змивати макіяж з очей?

27 September 2021, 15:08

Макіяж – це справжнє мистецтво, адже він може виграшно підкреслити риси обличчя, зробити образ чарівним і привабливим та разом з цим скрити недоліки. Незалежно від того чи це вечірній або денний мейкап, його обов’язково потрібно на ніч змивати, але робити це слід правильно. Особливу увагу потрібно приділяти зоні навколо очей.

Нагадаємо, що шкіра навколо очей дуже ніжна, тонка, практично позбавлена підшкірно-жирового шару і сальних залоз, тому вона завжди сухіша ніж весь шкірний покрив обличчя. Щоб запобігти появі зморшок та захистити дерму, потрібно правильно змивати косметичні засоби. А як це слід робити, ми розповімо далі.

61517f7c4229e.png

Як вибрати засіб для демакіяжу з повік та шкіри навколо очей

Очищення – один з важливих етапів у догляді за шкірою, після нього вже можна переходити до тонізації, зволоження й так далі. Сьогодні існує величезний вибір засобів для зняття макіяжу, серед них:

  • міцелярна вода – вона має у складі міцели, що притягують до себе себум, залишки косметики, часточки пилу й повністю прибирають їх з обличчя. В результаті шкіра чиста та зволожена;
  • гелі та пінки – делікатно та дуже обережно очищають шкіру, не пересушуючи її;
  • олії – також дуже популярний засіб для зняття макіяжу. Вони розчиняють забруднення на шкірі та видаляють їх повністю, залишаючи після себе тоненьку плівку.

Під час вибору ідеального засобу для демакіяжу с зони очей, віддавайте перевагу перевіреним виробникам. Лише високоякісні та натуральні компоненти, що входять до складу продукту, збережуть молодість та красу вашої шкіри.

Міцелярна вода для зняття макіяжу MICELLAR WATER LASH WASH від компанії RevitaLash Cosmetics стане ідеальним рішенням. Засіб м’яко та ефективно очищає, заспокоює та зволожує шкіру навколо очей. Він схвалений дерматологами й офтальмологами, не викликає подразнень, не містить олій, парабенів і фталатів. Купити міцелярну воду MICELLAR WATER LASH WASH слід всім, хто піклується про свою шкіру й довіряє її лише професійним засобам. Вона підійде будь-якому типу шкіри: сухій, чутливій, жирній, нормальній, комбінованій й не тільки.

Правила зняття макіяжу з очей

Насправді все дуже просто, варто лише дотримуватися певних правил, щоб делікатно очистити цю чутливу ділянку шкіри.

  1. Нанесіть на ватний диск 4-6 спрей-доз;
  2. Закрийте очі й притисніть до них ватний диск. Потримайте його протягом 10-15 секунд. Цього часу буде достатньо для того, щоб розчинити косметику;
  3. Легкими рухами протріть очі. Робити це слід в напрямку від внутрішнього куточка ока до скроні;
  4. При необхідності повторіть процедуру до повного зняття макіяжу;
  5. Міцелярна вода MICELLAR WATER LASH WASH не потребує змивання.

61517f8d398c9.png

Запам’ятайте, прибирати косметику з зони очей слід дуже обережно. Ніколи грубо не тріть шкіру повік та навколо очей рухами «туди-сюди». Так ви ризикуєте її розтягнути й зробити заломи.

Довіряйте свою шкіру лише перевіреним засобам, тому кращим вибором буде MICELLAR WATER LASH WASH – міцелярна вода, ціна якої повністю відповідає якості. Запевняємо, ви залишитеся у захваті від неї!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі