Новини компаній

Як безболісно видалити волосся з надчутливих ділянок тіла?

27 September 2021, 15:10


Сьогодні існує безліч способів боротьби з небажаними волоссям на будь-яких ділянках особи і тіла, але більшість з них не можуть похвалитися безболезненностью. Наприклад, класична апаратна епіляція та видалення волосся за допомогою цукрової пасти і воскових смужок неминуче пов'язане з больовими відчуттями, тому не підходить для зони бікіні і інших ділянок з надчутливої шкірою.

Епіляція за допомогою лазера

Там, де потрібно працювати максимально м'яко, делікатно і безболісно, найчастіше використовується так звана лазерна епіляція. З метою звести дискомфорт до мінімуму на чутливих ділянках волосяні фолікули обробляються безконтактним методом за допомогою спеціального косметологічного лазера. Професійна лазерна епіляція інтимної зони за допомогою олександритового апарату - це повністю безболісна процедура, яка практично не має протипоказань і призначається навіть людям зі надчутливої шкірою. Процедура впливає на глибинні шари шкіри, де розташовуються волосяні фолікули, змушуючи їх «заснути». Завдяки цьому зростання небажаної рослинності в зоні бікіні, під пахвами і на інших ділянках тіла зупиняється надовго. Для досягнення тривалого ефекту косметологи рекомендують пройти курс з декількох процедур лазерної епіляції обличчя і тіла.

Правила підготовки до процедури

Ефективність лазерної епіляції зони бікіні і інших ділянок тіла залежить не тільки від використовуваного обладнання та кваліфікації фахівця, а й від дотримання рекомендацій з підготовки до процедури. Зокрема, щоб вплив лазером дозволило максимально ефективно зупинити ріст волосся в оброблюваній зоні тіла, необхідно видалити небажану рослинність за допомогою бритвеного верстата, тобто механічно. Використовувати для цього креми та інші методи депіляції не рекомендується. Гоління може бути здійснено в день процедури або ж за добу. Протягом останньої доби на зону епіляції не повинні наноситися косметичні засоби, що містять спирт (крему, тоніки тощо). Приблизно за три доби до відвідування салону лазерної епіляції не варто піддаватися впливу інтенсивних сонячних променів, відвідувати пляж або солярій. Дотримуючись цих простих правил, можна отримати максимальний ефект від лазерної епіляції зони бікіні і інших ділянок тіла вже з першої процедури.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі