Влада

Колишній керівник комунального підприємства хоче влаштуватися заступником директора Житомирського ЕТЦ

27 September 2021, 16:18

Колишній керівник КП «Фармація» Вадим Поліщук претендує на посаду заступника директора з комерційних питань Державного підприємства «Житомирський експертно-технічний центр Держпраці».

Декларацію кандидата на цю посаду Поліщук подав 27 вересня 2021 року.

За минулий 2020 рік Вадим Поліщук отримав 121 тис. 317 грн зарплати в комунальному підприємстві «Фармація» Житомирської міської ради та 46 тис. 436 грн допомоги по безробіттю. Готівкою ексдиректор КП декларує 1 млн 220 тис. грн.

Нагадаємо, Вадим Поліщук очолив КП «Фармація» у 2015 році. Мер звільнив Поліщука з посади директора підприємства за угодою сторін з 3 липня 2020 року. У Вадима Поліщука є 25% власності в створеному 14 березня 2018 року ТОВ «Фармація-Житомир» - це найбільший пакет акцій в товаристві зі статутним капіталом 40 тис. 150 грн, яке створили працівники комунального підприємства «Фармація».

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2018 року слідчим відділом прокуратури Житомирської області було завершене досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання директором держпідприємства «Житомирський експертно-технічний центр Держпраці» та його пособником неправомірної вигоди. Посадовця затримали 2 березня 2018 року: директор Житомирського ЕТЦ вимагав від приватного підприємця неправомірну вигоду на суму 140 тис. грн, пообіцявши йому безперешкодно затвердити та надати висновки експертиз, необхідних для функціонування газової автозаправної станції, що в м. Новоград-Волинський. На сайті Житомирського ЕТЦ зазначається, що директором цього державного підприємства є Черниш Артур Васильович. Чергове засідання у справі про хабар призначене на 12 листопада 2021 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЕТЦ Поліщук Фармація декларація експертно-технічний центр Держпраці Черниш  
Матеріали по темі