Новини компаній

ANDRIYIVSKY City Space — клубний будинок для тих, хто хоче бути з Подолом на «ти»

28 September 2021, 11:09

Жити на Подолі — це знаходитися в оточенні знакових історичних та культурних локацій столиці, а також мати можливість оперативно дістатися до ділового центру міста. Якщо ви маєте намір купити тут апартаменти, зверніть увагу на новий поліфункціональний комплекс ANDRIYIVSKY City Space. Про всі переваги об'єкта — далі в матеріалі.

Про проєкт: забудовник, архітектура, інфраструктура

Реалізацією проєкту займається компанія SAGA Development, яка вийшла на український ринок нерухомості у 2016 році. Забудовник відомий насамперед завдяки таким комплексам, як CHICAGO Central House, SAGA City Space, PHILADELPHIA Concept House, RYBALSKY тощо.

Компанія працює виключно у правовому полі. На зведення об'єкта є вся необхідна документація, ознайомитися з якою можна в відділі продажу. Також дозволи представлені у відкритому доступі. Деталі стосовно ходу будівництва ЖК АНДРІЇВСЬКИЙ є на офіційному вебпорталі. На Facebook-сторінці регулярно публікуються фотографії з будівельного майданчика, завдяки чому можна з легкістю відстежувати прогрес.

Новий комплекс приваблює вишуканою архітектурою, яка не має стильових та часових обмежень. З першого погляду буде неможливо визначити, коли зведено будинок — десять, двадцять чи п’ятдесят років тому.

Запроєктовано комерційні та офісні приміщення. Заплановано відкриття різних магазинів і коворкінгу. На даху буде працювати стильний ресторан, звідки відкриватиметься краєвид на історичний центр міста та Дніпро.

Для автомобілів резидентів запроєктовано підземний паркінг на 68 місць. Для власників електрокарів передбачено зарядні станції.

Престижне розташування — беззаперечна перевага

Будинок зводитися за адресою: вулиця Андріївська, 22. До вулиці Петра Сагайдачного, яка є невіддільною складовою пішохідного Подолу, — 300 м, до Воздвиженки — 1,5 км. Контрактова площа розташована за 800 м, Поштова площа та Театр на Подолі — за 950 м. Прогулянка до набережної Дніпра займає 5 хвилин, а до Поштової площі — 15 хвилин.

Безпосередньо поруч знаходяться артгалереї, театри, модні бутики, книжкові магазини, концептуальні ресторани, Wellness & SPA – студії.

На продаж в ANDRIYIVSKY City Space виставлені апартаменти з вільними плануваннями. Відсутність внутрішніх стін відкриває безліч можливостей при створенні інтер'єру мрії. Зацікавлені в інвестуванні? Зверніться до відділу продажу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі