Новини компаній

Де у Гостомелі суші сет з безкоштовною доставкою?

28 September 2021, 12:54

Не кожній людині хочеться стояти біля плити та готувати собі вечерю після важкого робочого дня. Крім цього, в житті часто відбуваються непередбачені ситуації, коли немає часу на відвідування кафе або протягом години прийдуть друзі. В такому випадку безкоштовна доставка буде відмінним варіантом. Мережа закладів Суші Мастер відрізняється високою якістю сервісу, різноманітним меню, оперативною доставкою та привітним персоналом. Детальніше ознайомитися з меню можна на сайті https://hostomel.sushi-master.ua/ua/menu/nabory.

Суші Мастер

Мережа ресторанів відрізняється від конкурентів відмінним співвідношенням ціни та якості японських страв. Для клієнтів діє безкоштовна доставка по місту. Блюдо буде доставлено кур'єром ще гарячим в герметичній тарі, яка зберігає смак та свіжість інгредієнтів. Для великої компанії, святкування дня народження або романтичного побачення можна замовити сет за вигідною ціною. Щоб не переплачувати за улюблене блюдо і спробувати новий смак, необхідно стежити за акційними пропозиціями. За підписку на розсилку новин клієнт отримує рол в подарунок до замовлення.

Здійснивши замовлення на сайті, покупець отримує:

• знижку на роли;

• можливість отримати приємний бонус при оформленні замовлення на певну суму;

• при замовленні трьох ролів, третій буде абсолютно безкоштовно;

• спеціальна пропозиція для іменинників - знижка 20% на основний замовлення;

• можливість смачно пообідати за мінімальну вартість.

У меню додані страви для спортсменів, дітей, вегетаріанців. До замовлення можна додатково додати соус, напій, салат, десерт або закуску. Щоб бути впевненим, що страви будуть високої якості та смачними, перед оформленням замовлення можна ознайомитися з відгуками про заклад. Це допоможе оцінити репутацію і цінову політику.

Ще одним додатковим подарунком від закладу є оперативна і безкоштовна доставка в Гостомелі. Якщо кур'єр з якої-небудь причини затримується в дорозі, консультант зв'яжеться з клієнтом та попередить про це. Безкоштовна доставка від закладу є відмінним варіантом, щоб смачно перекусити, пригостити своїх близьких стравами Японії. Для оформлення замовлення залиште свою заявку на сайті або зателефонуйте за вказаним номером телефону. Представник Sushi Master оперативно зв'яжеться та уточнить деталі доставки та оплати. Оплатити свій замовлення можна готівкою або карткою на сайті.

Cуші Вок

Мережа закладів SushiWok дуже популярна серед жителів Гостомелі. Постійні клієнти отримують приємні знижки. бонуси. Ресторан регулярно проводить акції, можна замовити сет зі знижкою 20-30%. На честь дня народження діє знижка, якої можна скористатися за три дні до та через три дні після свята. Всі страви готуються з якісних і свіжих продуктів з дотриманням оригінальної рецептури. Щоб доставка по місту була безкоштовною, необхідно оформити замовлення на суму від 350 гривень. Ознайомитися докладніше з меню можна в онлайн режимі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі