Новини компаній

​ Ідеально для молодих сімей: переваги придбання однокімнатних квартир

28 September 2021, 15:31

Організація внутрішнього простору квартири впливає на психологічний комфорт та зручність проживання. Важливо, щоб планування відповідало побажанням власників, а кожен квадратний метр був залучений з максимальною користю. Однокімнатні квартири — оптимальний варіант для тих, хто планує жити самостійно, а також сімейних пар. Розповідаємо, які переваги несе придбання такої нерухомості, та де шукати кращі об'єкти.

Ключові переваги однокімнатних квартир

Акцентуємо на плюсах нерухомості:

  • Вартість. Як правило, однокімнатні квартири — доступніший варіант у порівнянні з двокімнатними та трикімнатними. До того ж через невелику площу витрати на ремонт, меблювання, а також комунальні платежі будуть нижчими.
  • Можна дозволити дорожчі оздоблювальні матеріали. Маленька витрата шпалер, фарби та покриття для підлоги дозволяє вибрати дорожчі матеріали.
  • Менші витрати на дизайн-проєкт. Вартість дизайн-проєкту залежить від кількості кімнат або метражу. Для однокімнатної квартири дизайн-проєкт обійдеться дешевше.
  • Легке прибирання. В однокімнатній квартирі простіше та швидше прибирати.
  • Простіше витримати єдиний стиль. Житло можна оформити без відхилень від визначеного стилю або віддати перевагу еклектиці.

Які є недоліки в однокімнатних квартир?

Щоб ви могли прийняти правильне рішення, необхідно також вивчити недоліки нерухомості. Очевидний мінус однокімнатних квартир — компактність. З огляду на невелику житлову площу доведеться відмовитися від габаритних меблів та предметів інтер'єру, а також ретельно продумати системи зберігання речей. До того ж якщо мешканців більш як двоє, їм буде некомфортно.

Кому підходять однокімнатні квартири?

Однокімнатні квартири вважаються варіантом для людей, які починають будувати кар'єру і поки не планують сім'ю та для молодят без дітей. Також нерухомість підходить для придбання з метою подальшої здачі в оренду.

Де краще купити 1-кімнатну квартиру?

Якщо ви хочете придбати нерухомість у сучасному комплексі в одному з престижних районів Києва, то зверніть увагу на однокімнатні квартири в ЖК RYBALSKY. Площа нерухомості варіюється від 40,45 до 86,86 кв. м. Базові планування передбачають ізольованість спальні. Кухня та вітальня — єдиний простір. Ванні кімнати ергономічні. У них є місце для ванної або душової кабіни, пральної машини та стелажів для зберігання різних побутових предметів. Заплановані лоджії. Простір можна використовувати по-різному: облаштувати затишну зону для відпочинку або оранжерею з квітами в горщиках.

Зазначимо технічні характеристики житла:

  • висота стель — 2,82 м;
  • вікна — металопластикові, з двокамерними енергоощадними склопакетами;
  • вхідні двері — вогнетривкі;
  • підлога — піщано-цементна стяжка;
  • індивідуальні лічильники для води, електроенергії та опалення.

Доки об'єкт будується, є можливість замовити перепланування квартири. Для цього необхідно звернутися до відділу сервісу. Відзначимо, що є певні обмеження. Наприклад, не можна збільшувати або зменшувати санвузли, а також склити лоджії. З обмеженнями в переплануванні квартир можна ознайомитися на офіційному сайті проєкту.

Про проєкт

RYBALSKY — це проєкт реновації постпромислової зони, реалізацією якого займаються компанії Perfect Group та SAGA Development. Об'єкт зводиться на півострові біля Дніпра, за 15 хвилин їзди від Майдану Незалежності.

Заплановано зведення дев'яти будинків-кварталів. Внутрішні двори закриті для автомобілів. Це безпечна територія для відпочинку, занять спортом і дитячих розваг. Для автомобілів облаштовуються підземні паркінги.

Громадські зони будуть перебувати під відеоспостереженням. На рівні під'їзду, кожного поверху та входу у внутрішній двір передбачено систему контролю доступу.

Повсякденні питання мешканці можуть делегувати представникам управляючої компанії ATMOSFERA. Інвестори отримують доступ до мобільного застосунку SFERA, за допомогою якого можна оперативно оплачувати рахунки за комунальні послуги, замовляти доставку води, відкривати двері гостям, навіть коли нікого немає вдома тощо.

Передбачено власну інфраструктуру, яка включає офісні простори, модні шоуруми, медичні установи, студії краси та фітнес-клуб. Заплановано відкриття освітнього комплексу RYBALSKY Family Port. Буде облаштовано гастровулицю RestoPort з концептуальними кав'ярнями та ресторанами.

Зацікавлені в покупці квартири в житловому районі РИБАЛЬСЬКИЙ? Телефонуйте та приїжджайте до відділу продажу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі