Місто

На Шевченка у Житомирі перекриють рух транспорту, а тролейбус скасують: теплокомуненерго буде проводити ремонт

28 September 2021, 15:52

З 29 вересня по 2 жовтня на вулиці Шевченка у Житомирі теплокомуненерго проводитиме аварійно-ремонтні роботи. Тому у вказаний період рух транспорту на частині вулиці буде перекритий. Корективи внесуть і в роботу електротранспорту: тролейбусний маршрут № 15-А змінять, а №15 – взагалі тимчасово скасують.

Про це 28 вересня попередило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«У зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт КП «Житомиртеплокомуненерго» міської ради по вулиці Шевченка з 10:00 год. 29.09.2021 до 02.10.2021 відбудеться перекриття руху транспорту від перехрестя вул. Шевченка – вул. Пушкінська до перехрестя вул. Шевченка – вул. Фещенка – Чопівського», – йдеться у повідомленні.

На час проведення робіт тролейбусний маршрут № 15 не функціонуватиме. Рух тролейбусного маршруту № 15-А буде здійснюватися по вул. Київській – Вітрука – Космонавтів.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2021 року в Житомирі відбувся Космічний напівмарафон Нова Пошта. Тому цього дня з 9 до 16 години в місті змінювали рух багатьох автобусних і тролейбусних маршрутів, деякі на час забігу взагалі скасували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перекриття руху теплокомуненерго вул.Шевченка тепломережа ЖТКЕ  
Матеріали по темі