Влада

Капремонт водопроводу у Коростені за 600 тис. грн віддали без тендеру фірмі депутата

28 September 2021, 16:16

Коростенське КП «Водоканал» 27 вересня уклало угоду з фірмою місцевого депутата ПП «Елект» на капітальний ремонт водопровідної мережі по вулиці Г. Сковороди. Вартість укладеної угоди - 605,2 тис. грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі становила - 622,1 тис. грн. Закупівлю провели через спрощену процедуру, тобто угоду уклали без проведення відкритих торгів.

За умовами договору, роботи мають бути виконані до 10 грудня 2021 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

ПП «Елект» засноване в Коростені в 2005 році. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Юрій Володимирович Потопальський - депутат Коростенської міської ради від фракції «Ліва опозиція».

За даними bi.prozorro.org, з 2017 року ПП «Елект» уклало угод з державними установами на 27,6 млн грн. Усі угоди укладені з установами Коростеня або Коростенського району. Зазначимо, що фірма у 92% брала участь у закупівлях, які проводились через не конкурентну процедуру.

Нагадаємо, депутати Новоград-Волинської ради розіграли між собою тендер на 760 тис. грн з ремонту вулиць міста.

Як повідомляв Житомир.info, у перший день весни комунальники Новограда-Волинського замовили в ТОВ «Новоград-Волинські шляхи», яке належить місцевому депутату, послуги з зимового утримання доріг на 250 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень водопровід тендер  
Матеріали по темі