Влада

Журналістка претендує на посаду помічника мера Житомира

30 September 2021, 14:20

Колишня журналістка місцевого телеканалу Ніна Корецька претендує на посаду помічника мера Житомира Сергія Сухомлина.

Декларацію кандидата на посаду помічника Корецька оприлюднила 30 вересня.

Інформація про будь-яке майно в декларації відсутня, тогорічні доходи Ніни Корецької – менш ніж 25 тисяч гривень: 24 тис. 621 грн – зарплата за основним місцем роботи в ТОВ «Медіа-Проспект», 200 грн – від Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

О 16:33, після публікації новини, Ніна Корецька виправила декларацію кандидата на посаду: вказала, що проживає в Житомирі у квартирі площею 48,17 кв.м., яка належить Римарчуку Андрію Васильовичу.

ТОВ «Медіа-Проспект» (телеканал «СК-1») зареєстроване в Житомирі в грудні 2012 року, зараз його власницею є Веретельник Олена Василівна – дружина Олександра Рабіновича, який очолює Житомирську територіальну організацію партії «Європейська Солідарність» та є однокласником і давнім бізнес-партнером мера Житомира Сергія Сухомлина. До 28 січня 2021 року співвласником був Пухтаєвич Михайло Георгійович, він також був директором цієї телекомпанії, але з 23 липня 2021 року вже не керує ТОВ. Нагадаємо, співвласницею місцевого телеканалу кабельного мовлення «СК1» Олена Веретельник стала в червні 2018 року.

Нагадаємо, що колишній податківець Петро Долгих був призначений на посаду помічника мера Житомира 16 серпня 2021 року і звільнений з 21 вересня 2021 року «за угодою сторін».

Як повідомляв Житомир.info, Вікторія Сичова, яка з листопада 2018 року працювала на посаді помічника мера Житомира, в квітні 2021 року була призначена директором департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада помічник Корецька декларація  
Матеріали по темі