Новини компаній

Що відомо про поліфункціональний район НОВИЙ ПОДІЛ

1 October 2021, 12:01

НОВИЙ ПОДІЛ — поліфункціональний район, який будується на Подолі. Забудовники прагнуть перетворити занедбану постпромислову зону у прогресивний mixed-use – простір із квартальною забудовою, упорядкованою набережною та міським пляжем.

Локація — біля Дніпра

Об'єкт розташований за десять хвилин на машині від Майдану Незалежності. До історичної частини Подолу — 5 хвилин пішки, до Контрактової площі — 15 хвилин. Неподалік також знаходяться кінотеатр «Жовтень», центр мистецтв «АртПРИЧАЛ» та Національний університет «Києво-Могилянська академія».

Все для життя, бізнесу, відпочинку та спорту

У рамках проєкту буде побудовано сім кварталів. Будинки вирізнятимуться змінною висотністю (у середньому — від 8 до 9 поверхів). Завдяки каскадній архітектурі сонце потраплятиме у вікна апартаментів незалежно від того, на яку сторону вони виходять.

Одна з переваг НОВОГО ПОДОЛУ — ретельно продумане наповнення району. Заплановано:

  • Інфраструктуру для життя. Резидентам не доведеться залишати територію, щоб відвести дитину в садок, організувати шопінг чи обговорити нові ідеї з бізнес-партнерами за кавою. Працюватимуть сервісні центри, модні шоуруми, салони краси та ресторани.
  • Інфраструктуру для роботи. Значна частина квадратних метрів відведена під офіси. Їх «родзинка» — просторі тераси на дахах, звідки буде відкриватися краєвид на Поділ та Дніпро.
  • Інфраструктуру для дітей. Планується відкриття двох дитячих садків та школи. Буде можливість грати у футбол і кататися на скейті. У дворі кожного кварталу облаштують ігрові простори, закриють їх від автівок та встановлять камери відеоспостереження, тому батьки можуть не хвилюватися про безпеку дітей, відпускаючи їх пограти з друзями на території свого району.
  • Набережну протяжністю 1 км. При проєктуванні враховувався досвід Амстердама, Стокгольма, Копенгагена та інших європейських міст, які розташовані біля води. Набережна буде відкритою для всіх охочих. Заплановано міський пляж з причалами для яхт, станціями прокату човнів та байдарок.
  • Бульвар. Проходитиме уздовж набережної та Набережно-Лугової вулиці. Це місце для неквапливих прогулянок, поїздок на велосипеді та занять фітнесом. Передбачено зони для відпочинку.

Для купівлі доступні апартаменти з 1–6 кімнатами. Щоб дізнатися актуальну вартість квадратного метра та умови інвестування у район НОВИЙ ПОДІЛ, відвідайте відділ продажу!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий Поділ  
Матеріали по темі