Події

Помер ще один постраждалий внаслідок вибуху на деревообробному підприємстві в Житомира – 22-річний хлопець

4 October 2021, 11:24

До поліції 3 жовтня надійшло повідомлення, що не вдалося врятувати молодшого з трьох потерпілих під час вибуху на підприємстві в Житомирі.

Про це 4 жовтня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«16 вересня у Житомирі у результаті порушень під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (сушки деревини у металевих печах)травми отримали троє житомирян, 1999 та 1995 років народження, та 52-річний житель смт Новогуйвинська. 22 вересня старший із чоловіків помер, 3 жовтня до поліції надійшло повідомлення, що не вдалося врятувати й молодшого з потерпілих, 22-річного хлопця», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 вересня увечері до Житомирського райуправління поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що в опіковому відділені помер пацієнт 1955 р.н., який був доставлений 16 вересня з діагнозом опік полум’ям 3-го ступеня.

Як повідомляв Житомир.info, близько 11.30 год. 16 вересня 2021 року на одному з підприємств по вулиці Коростишівській у Житомирі вибухнула бочка з легкозаймистою речовиною: зайнялися дві сушильні камери та деревина, троє людей отримали опіки різного ступеня. 17 вересня у поліції повідомили, що відкрили кримінальне провадження за фактом травмування трьох людей на житомирському підприємстві (ч. 2 ст. 272 Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою): внаслідок вибуху та пожежі в сушильних камерах постраждали двоє житомирян, 1999 та 1995 років народження, та 52-річний житель смт Новогуйвинське.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибух пожежа опік загиблий поліція  
Матеріали по темі