Події

​На пожежі в селі Житомирської області виявили обгоріле тіло дідуся, який полюбляв курити в ліжку

4 October 2021, 14:47

У ніч на 4 жовтня у селі Дубовик Житомирського району сталася пожежа в приватному будинку, унаслідок якої загинув 84-річний господар

Про це 4 жовтня повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області.

«4 жовтня о 23:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Дубовик Житомирського району. Про це рятувальників сповістив очевидець, який проїжджав вночі населеним пунктом та побачив яскраву заграву», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю вогнеборців місцевої пожежної охорони с. Потіївка до місця пригоди полум’ям було охоплено дім по всій площі – 117 кв. м. Через легкозаймистість приміщення вогонь швидко розповсюджувався ним. «Силами бійців ДСНС о 00:38 пожежу локалізовано, а о 02:21 ліквідовано. Тривалий час знадобився для розбирання зруйнованих полум’ям конструкцій та проливання їх водою», - повідомили рятувальники.

У житловій кімнаті біля ліжка рятувальники виявили обгоріле тіло 84-річного господаря оселі.

Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 4 чоловіки особового складу на пожежному автомобілі. Попередньо встановлено, що причиною займання стало необережне поводження з вогнем під час куріння», - зазначили в ДСНС.

Зі слів селян, господар будинку полюбляв палити цигарки в ліжку та необачно залишати недопалки. Пенсіонер проживав один. Час від часу його відвідувала селянка, яка протоплювала грубу в будинку та допомагала по господарству.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 22 вересня 2021 в селі Нова Чорторія на Любарщині сталася пожежа в двоповерховому будинку. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло 65-річного господаря. Фахівці припускають, що до пожежі призвела електроплитка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа загиблий куріння  
Матеріали по темі