Новини компаній

Вартість металопластикових вікон: особливості та критерії відбору

5 October 2021, 09:37

Купити вікна ПВХ сьогодні - не проблема. Вітчизняний ринок переповнений пропозиціями товарів даного сегмента, але це тільки ускладнює вибір якісних і недорогих металопластикових конструкцій. Ми розглянемо, що ж впливає на вартість такої продукції, і які існують критерії відбору вікон ПВХ.

Три аспекти, що впливають на ціну металопластикового вікна

  • Склопакети. Дана частина вікна відрізняється не тільки кількістю камер, але і типом скла. Для заповнення простору між двома шарами скла може використовуватись інертний газ. Чим більше камер в склопакеті, тим вище вартість конструкції. Наявність декількох камер покращує теплоізоляційні властивості вікна. У дорогих моделях використовується скло з енергозберігаючим ефектом. На поверхню скла наноситься напилення іонів срібла, які відображають теплові хвилі і в такий спосіб не дозволяють теплу «тікати» на вулицю.
  • Профільна система. У профілі вікна також може бути різна кількість камер: чим більше - тим краще. Кількість камер впливає на теплоізоляційні властивості вікна, тому семикамерний профіль коштує дорожче.
  • Фурнітура. Хочете замовити вікна в Житомирі з максимально високими експлуатаційними характеристиками? Тоді не економте на фурнітурі. Всі комплектуючі для вікон ПВХ повинні відрізнятися високою якістю і надійністю. Саме вони забезпечують відкривання-закривання конструкції і щільність притискання стулки до рами.

Заощадити, але не продешевити - головний критерій відбору вікон ПВХ

Вибір та встановлення металопластикових вікон - недешеве задоволення. Зате ви забудете за ремонт вікон на 15-20 років. Це величезний експлуатаційний термін, якщо порівнювати з дерев'яними аналогами. Заощадити на покупці вікон ПВХ все ж можна. Ось кілька порад.

  • Не соромтесь запитувати. Ви можете обійти десяток магазинів і переглянути сотні інтернет-ресурсів. Все, що вас цікавить, обов'язково запитуйте у продавців, уточнюйте і аналізуйте.
  • Цікавтеся акціями, знижками, бонусами. Можливо, ви щаслива людина, і саме вам призначена суттєва знижка або приємний бонус.
  • Запитайте, чи можлива знижка при великому замовленні. Деякі магазини пропонують хороші бонуси для постійних клієнтів.

Якщо ви все ще в пошуку ідеального співвідношення якості і ціни на металопластикові вікна, звертайтеся до офіційних Партнерів компанії VIKNALAND. Українські пластикові вікна стануть запорукою затишної оселі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вікно металопластикове вікно євровікно  
Матеріали по темі