Новини компаній

PRPosting — перспективна біржа посилань з України

5 October 2021, 16:53

Купівля вічних посилань — один із поширених методів просування сайтів в інтернеті. Популярність, довірча репутація, топові місця в рейтингу пошукової видачі — все це можна отримати за допомогою лінкбілдінгу. Без купівлі посилань практично неможливо обійтися, якщо потрібно, щоб про ресурс дізналося багато людей. Позитивного результату можна швидко досягти за допомогою спеціальних сервісів — бірж посилань, які є посередниками між власниками майданчиків для розміщення і рекламодавцями.

Одна з провідних бірж посилань в Україні — PRPosting. Тут представлено широкий вибір авторитетних сайтів-донорів, завдяки яким можна отримати хороший трафік. Не всі посилання однаково корисні, важливо ретельно підбирати майданчики для розміщення, щоб залучити потрібну цільову аудиторію. Тільки в цьому випадку купівля буде виправданою. PRPosting співпрацює із власниками сайтів безпосередньо, всі майданчики перевірені, з довірчою репутацією і добре підходять для просування в інтернеті.

Як з'явилася біржа?

Українська платформа PRPosting відносно молода. Її запуск відбувся в 2018 році. Біржу посилань створили для роботи команди, якою керує SEO-експерт Олександр Кирик. Однак платформа перевершила очікування, і її вирішили зробити доступною і для зовнішніх клієнтів. За допомогою сервісу розкрутилися і вийшли на принципово новий рівень близько 8 тисяч сайтів. Це вдалий стартовий майданчик для підприємців-початківців.

На біржі PRPosting легко знайти оптимальний майданчик для розміщення рекламного тексту з беклінком на власний сайт. Зробити правильний вибір допомагають численні фільтри. Це актуальні показники зовнішніх сервісів Ahrefs, Similarweb, Moz і Majestic (рейтинг домену, кількість відвідувачів, динаміка трафіку, ранжування в пошукових системах та ін.), вибір тематики, регіональність, пошук за метатегами. Завдяки цьому серед величезної кількості сайтів можна вибрати релевантні і при цьому доступні за ціною.

Основні функції PRPosting

Платформа спеціалізується на просуванні сайтів статтями. Основна функція — нарощування зовнішньої посилальної маси. Сервіс надає супутні послуги — створення і поширення рекламного контенту, допомогу у формуванні позитивного іміджу компанії. У каталозі платформи представлено понад 44 тисяч майданчиків із різних країн світу. Вибір тематик також вражає: e-commerce, архітектура, фінанси, дім, дизайн, краса і здоров'я, а також багато інших рідкісних напрямів, таких як криптовалюта, казино, металургія, машинобудування. Швидкість розміщення публікації — до 7 днів.

Доступні країни

За допомогою PRPosting можна вийти на ринки 177 країн, серед яких Україна, Росія, Велика Британія, США. Якщо клієнту необхідно просування в не дуже популярному регіоні, це завдання здійсненне. Представлені на платформі майданчики не заспамлені, тут є унікальні сайти, яких немає на інших подібних біржах. Усі домовленості про рекламу здійснюються безпосередньо з власниками сайтів, без посередників.

Принципи роботи PRPosting

  • Контент публікують раз і назавжди, стягується одноразова плата без додаткових витрат.
  • Посилання розміщуються тільки вручну.
  • Якщо з якоїсь причини публікація протягом 7 днів не відбулася, клієнтові повертають гроші.
  • Текстовий матеріал для просування можна підготувати самостійно або замовити у професійних авторів платформи.
  • Передбачений безкоштовний аутріч для клієнтів.
  • Поповнити баланс можна максимально зручним способом оплати в 5 валютах.
  • Є можливість відразу виставити необхідні фільтри, які стануть базовими і відсіюватимуть невідповідні сайти-донори автоматично.
  • Клієнти самостійно вибирають прийнятний діапазон вартості розміщеного посилання.
  • Небажані або раніше використовувані сайти-донори можна додавати до стоп-листка.
  • Показники зовнішніх аналітичних сервісів регулярно оновлюються.

Як почати роботу з платформою?

Для купівлі посилань через PRPosting необхідно пройти швидку реєстрацію. Після цього на поштову скриньку надійде коротка відеоінструкція щодо роботи з сервісом, яка наочно показує, що і в якій послідовності потрібно робити. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий.

Після реєстрації залишається зробити кілька дій:

  • Створити новий проєкт для просування.
  • Завантажити рекламний матеріал (або замовити текст у фахівців платформи).
  • Вибрати з таблиці потрібний майданчик для розміщення.
  • Оплатити замовлення з балансу.
  • Дочекатися підтвердження і посилання з адресою публікації (надійдуть на e-mail після розміщення).

Усього за кілька дій можна отримати довіру пошукових систем, збільшити трафік і підвищити авторитет бренду.

Додаткові переваги

Плюсами платформи PRPosting клієнти вважають демократичні тарифи і відсутність комісії при поповненні балансу. Приємним бонусом також є партнерська програма, що дає змогу отримувати 5% від вартості кожного розміщення реферала. Сервіс працює із NDA-проєктами. Розміщувати можна будь-які матеріали: статті, новини, прес-релізи, інтерв'ю тощо.

Завдяки українській біржі посилань PRPosting можна розповісти про свою компанію на найавторитетніших світових ресурсах із величезною аудиторією. З кожним роком функціонал біржі розширюється, сервіс вдосконалюється. Реєструйтеся на PRPosting — і розвивайте свій бізнес!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі