Події

​У селі Житомирської області під час суперечки 26-річний чоловік ножем поранив знайомого та втік

7 October 2021, 11:32

У селі Серби Новоград-Волинського району увечері 6 жовтня до поліції від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні чоловіка з ножовими пораненнями. Наразі правоохоронці встановили та затримали причетного до травмування потерпілого.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо відомо, що подія сталася близько 20:00 поблизу одного з місцевих магазинів. Правоохоронці встановили, що між двома чоловіками виник словесний конфлікт, у ході якого один з них наніс іншому ножові поранення та втік. Пораненого доставили до лікарні, де провели йому оперативне втручання. Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів, у тому числі опитали свідків та очевидців події, вилучили речові докази. У результаті встановили, що до нанесення тілесних ушкоджень ймовірно причетний 26-річний знайомий потерпілого, житель с. Нові Серби Новоград-Волинського району. Правоохоронці майже одразу розшукали підозрюваного, який знаходився за місцем проживання. Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України за обґрунтованою підозрою у вчиненні кримінального діяння», – йдеться у повідомленні.

Подію кваліфіковано за ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства чоловіку за таке діяння може загрожувати покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 24 вересня у Житомирі молода дівчина під час конфлікту знайомих вдарила 19-річного хлопця ножем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж поранення втеча конфлікт  
Матеріали по темі