Фоторепортаж

У Житомирі за півтори години по пішохідній Михайлівській проїжджає понад десять автомобілів. Фоторепортаж

8 October 2021, 16:49

Пішохідна вулиця Михайлівська в обідню пору стає дуже людною: у дітей та студентів закінчується навчання, а дорослі, які працюють у центрі, виходять на обідню перерву.

Зі сторони вулиці Лятошинського та Скорульського встановлені знаки та таблички. На них вказано, що заїжджати можна лише з 22:00 до 08:00. Зі сторони вулиці Скорульського один болард опущений. А зі сторони Лятошинського один з болардів зламаний вже кілька років.

8 жовтня фотокореспондент Житомир.info з 12:30 до 14:00 “полював” на автівки, які їздили по пішохідній Михайлівській. За цей час сюди заїхало півтора десятка автівок. Деякі зупинялися практично за болардами та на вулицю не виїжджали. Деякі ж проїжджали транзитом з Лятошинського на Скорульського по кілька разів.

Окрім цих авто на Михайлівській в обідню пору працювала комунальна прибиральна машина та курсував дитячий паровозик.

Варто зазначити, що деякі працівники, які доставляли продукти та вантажі підприємцям, все ж не заїжджали на пішохідну вулицю, а користувалися візками або носили товари у руках.

Нагадаємо, чотири роки тому у цей же час по Михайлівській проїжджало 11 автівок.

Кому і коли можна заїжджати на пішохідну Михайлівську: пояснення для житомирян та гостей міста

Як повідомляв Житомир.info, боларди при в’їзді з вулиці Лятошинського на пішохідну Михайлівську запрацювати в листопаді 2017 року. Мешканці Михайлівської, яким потрібно виїжджати і заїжджати, а також фірми і компанії, заклади яких розміщені на цій вулиці, мають пульти-ключі від болардів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська автомобіль заїзд  
Матеріали по темі