Події

На світанку рятувальники гасили пожежу в селі Житомирської області, на місці виявили тіло чоловіка

11 October 2021, 16:07

На світанку 11 жовтня у селі Бараші (колишній Ємільчинський район, нині – Новоград-Волинський) Житомирської області на пожежі загинув чоловік.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«11 жовтня, о 05:18, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Бараші Новоград-Волинського району, що на території Ємільчинської територіальної громади. По прибуттю до місця виклику чергового караулу ДСНС було встановлено, що вогнем повністю охоплено веранду та дах будинку, а також всередині спостерігалось сильне задимлення», – йдеться у повідомленні.

Сусіди розповіли рятувальникам, що всередині оселі може перебувати власник. У ході гасіння вогнеборці виявили на дивані у веранді тіло 60-річного чоловіка.

О 05:30 пожежу локалізували, а о 07:15 ліквідували. Вогонь знищив дах та веранду.

За попередньою версією, пожежа сталася через необережність під час куріння власника оселі. Але остаточна причина наразі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 5-6 жовтня 2021 року в Житомирській області на пожежах загинули двоє людей. Трагедії сталися у селах Глибочок та Полянка (колишній Баранівський район, нині – Новоград-Волинський).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Ємільчинський район  
Матеріали по темі