Новини компаній

Приватна дослідницька організація ARENSIA

11 October 2021, 17:13

ARENSIA - це приватна дослідницька організація з німецьким акціонерним капіталом, заснована у 2010 році, яка спеціалізується на проведенні клінічних досліджень I та II фази. Головний офіс компанії розташований в м Дюссельдорфі, в Німеччині.

Дослідницькі центри компанії ARENSIA в Україні розташовані на території клініки Спіженко і клініки "Гармонія здоров’я" в м. Києві, і є одними з найбільших в країні спеціалізованих центрів клінічних випробувань. Філії ARENSIA в Україні проводять клінічні дослідження I і II фази в різних терапевтичних напрямках згідно з найвищими міжнародними стандартами з 2017 року.

ARENSIA має сучасні спеціалізовані центри для проведення клінічних досліджень в різних країнах Європи. Дослідницькі центри ARENSIA оснащені всім необхідним для обслуговування і комфорту пацієнтів. Дослідницькі центри повністю забезпечені сучасним медичним обладнанням, що дозволяє гарантувати безпеку пацієнтів при проведенні клінічних досліджень.

Дослідницькі центри ARENSIA акредитовані та ліцензовані для проведення клінічних досліджень, а також працюють під контролем Європейського Агентства з лікарських засобів (EMA), Управління США з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (US Food and Drug Administration), а також представників фармацевтичних компаній - спонсорів досліджень. Дослідницькі центри регулярно проходять інспекції та аудити для постійної підтримки і поліпшення якості роботи.

Професійна команда компанії ARENSIA складається з фахівців у сфері клінічних досліджень, які мають багаторічний досвід роботи у фармацевтичній галузі, клінічних випробуваннях, а також в реалізації і управлінні міжнародними проектами.

Лікарі-дослідники та науковці, які працюють в компанії ARENSIA, є фахівцями найвищої кваліфікації в різних терапевтичних областях, таких як медицина внутрішніх хвороб, онкологія, кардіологія, клінічна фармакологія, ревматологія, ендокринологія, нефрологія, урологія, інфекційні захворювання, педіатрія, і т. д. Всі лікарі-дослідники компанії ARENSIA проходять обов'язкову підготовку з проведення клінічних випробувань і є сертифіковані фахівцями в даній області. Кваліфікація цих лікарів підтверджена як спонсорами (фармацевтичними компаніями), так і органами Міністерства охорони здоров'я України.

ARENSIA співпрацює з найбільшими у світі фармацевтичними компаніями та є важливою ланкою в процесі розробки нових препаратів і отриманні знань про механізми розвитку захворювань.

ARENSIA дає можливість українським пацієнтам взяти участь в міжнародних клінічних дослідженнях і надає їм доступ до сучасних можливостей діагностики, консультацій висококваліфікованого медичного персоналу та інноваційних лікарських препаратів.

Якщо Ви бажаєте отримати більш детальну інформацію щодо наших поточних випробувань, можливої співпраці чи у Вас виникли будь-які інші питання, звертайтесь, будь ласка, до наших дослідницьких центрів:

+380504405389

contact-ua@arensia-em.com

Клініка "Гармонія"

01135, Україна, Київ, вул. Чорновола, 12

Клініка Спіженко

08112, Україна, Kиївська область, Kиєво-святошинський р-н, с. Капітанівка, вул. Соборна 21

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі