Новини компаній

Джинси жіночі: підбираємо найкращі

12 October 2021, 10:00

Всі ми любимо комфорт і легкість в рухах. Це безпосередньо залежить від одягу і правильного його вибору. Найпрактичнішою частиною гардеробу для розслаблених нарядів кожної леді є джинси. Крім універсальності, вони також мають неймовірно естетичний вигляд. Кожен сезон ми бачимо новинки крою, кольорів і довжини, але вони все ще залишаються головною складовою образів.


Якими ж ми можемо побачити моделі в цьому році?


Найактуальніша варіація — Wide Leg. Вони поєднуються з величезною кількістю аутфітів. Багато медійних особистостей і фешн стилістів демонструють ідеї комбінування з футболками, лонгслівами, сорочками і різними кофтами і светрами. Ці джинси жіночі представлені в асортименті HUGO. Можливі варіації різної довжини і відтінків. Бренд також пропонує альтернативи прямого крою, які не виходять з моди вже не перший рік. Ця модель з'єднується абсолютно з будь-яким стилем, будь-то класика, або стритстайл.

На таку ж довгу широку варіацію, яка так актуальна в цьому сезоні, можна поглянути в асортименті Levi's. Компанія розробила більш молодіжний варіант, з максимально вигідною довжиною і кроєм. За допомогою цих критеріїв можна підкреслити довжину ніг і зробити їх візуально дуже стрункими. Вироби з завуженим низом, безліччю кишень, розрізами внизу виглядають ще більш незвично і вишукано. Незважаючи на те, що вони виконані з ухилом на вуличний стиль, навіть діловий аутфіт буде виглядати неймовірно стильно.

Guess найбільше постарався над лінійкою скінні. Дизайнери створили багатющий вибір пар з потертого деніму, синіх, блакитних, чорний, сірих і білих кольорів. Скільки б років не минуло з піку їхньої популярності, ця модель ніколи не піде з сердець багатьох фешн-експертів та дівчат. Мода та її правила змінюються, але зі skinny jeans все також продовжують з'являтися нові комбінації.

Всі ці види джинс також запропоновані в колекціях BOSS і Superdry з особливими дизайнами та ідеями.

Оформіть замовлення в інтернет-магазині Ultrashop і зберіть образи, запропоновані на сайті, або ж надихніться ними. Ультрашоп пропонує товари відомих компаній з усього світу і доставляє їх в будь-яке місто України. Також, кожна модниця зможе отримати бонуси і можливість додавати продукцію в обране після реєстрації. Прикрашайте свій гардероб і життя найкращими і якісними речами з комфортом та кращими цінами!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: джинси штани  
Матеріали по темі