Події

​Поблизу села у Житомирській області нетверезий водій за кермом легковика на смерть збив 14-річного хлопця і втік

12 October 2021, 12:11

Поблизу с. Веприна Вишевицької громади Житомирського району (колишній Радомишльський район)11 жовтня легковика збив підлітка та поїхав з місця ДТП. Пішохід загинув на місці. За кілька годин правоохоронці розшукали водія, як виявилось він перебував за кермом у нетверезому стані.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Близько 20:10 до відділення поліції №3 (м. Радомишль) Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Веприна сталося ДТП з потерпілим. На момент прибуття слідчо-оперативної групи на місці події знаходився 14-річний хлопець, місцевий житель, який розповів поліцейським, що разом з другом-однокласником йшли до сусіднього села, коли на товариша наїхав автомобіль. Його водій, не зупиняючись, поїхав геть. Від отриманих травм 14-річний житель Вишевицької сільської територіальної громади загинув на місці. Поліцейські провели першочергові заходи для встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди. Безпосередньо на місці наїзду правоохоронці вилучили уламки автомобіля, ймовірно причетного до події. Для розшуку транспортного засобу та затримання водія на територіях Житомирського та Коростенського районів проводились спеціальні оперативні заходи.

Уже через годину працівники сектору реагування патрульної поліції Радомишльського відділення виявили розшукуваний автомобіль з характерними пошкодженнями у с. Веприні, а також встановили особу 41-річного керманича. Під час обстеження було засвідчено стан алкогольного сп’яніння водія (2,5 проміле)», – йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські внесли зібрані відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі зібрані матеріали направлені до Територіального управління Державного бюро розслідувань в Хмельницькій області, оскільки водій є працівником місцевого лісового господарства.

Як повідомляв Житомир.info, 11 жовтня 2021 року у Коростені Nissan збив пішохода: 43-річний чоловік помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пішохід підліток загибель смерть ДТП нетверезий водій  
Матеріали по темі