Події

​Поліція шукає свідків ДТП поблизу Житомира, у якій загинули водій і пасажир легковика

13 October 2021, 10:10

Поліція встановлює свідків та очевидців смертельної ДТП поблизу села Березівка у Житомирському районі.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУНП в Житомирській області від 13 жовтня.

«Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 26 вересня на автодорозі Київ-Чоп у Житомирському районі, загинули двоє людей. Поліцейські шукають свідків та очевидців події для встановлення всіх її обставин», - йдеться у повідомленні.

26 вересня близько 22:35 на 155 км автодороги Київ-Чоп, неподалік с. Березівки, сталося зіткнення автомобілів «Volkswagen Passat» та вантажівки «DAF».

Унаслідок ДТП водій та пасажир легковика загинули.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102», - звертаються правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка Житомирського району 26 вересня 2021 близько 22.20 сталася дорожньо-транспортна пригода за участі Volkswagen Passat та DAF, внаслідок ДТП загинули двоє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Березівка загиблий свідок очевидець  
Матеріали по темі