Політика

Депутати від «Слуги народу» з нагоди Дня захисників та захисниць відвідали 95-ту бригаду

13 October 2021, 17:46

Напередодні Дня захисників та захисниць України народні депутати від партії «Слуга Народу» відвідали 95-ту окрему десантно-штурмову бригаду, де вшанували пам’ять загиблих військових.

Також десантникам вручити подяки та цінні подарунки від Верховної ради.

«Вам хочеться побажати тільки здоров’я, витримки, мирного неба нам усім», - вітає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Тетяна Грищенко.

Саме сьогодні у 13-му окремому десантно-штурмовому батальйоні святкують річницю - 28 років від дня створення.

«Батальйон має свій характер - характер переможця, характер бути першими, намагатися максимально якісно виконати завдання, не підставити командира і вчасно вийти на тей рубіж або виконати захоплення того об'єкта - це подякую особовому складу. Побажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, незламного духу, мирного неба та нових перемог у вашій діяльності. Будьте першими. Слава Україні», – говорить командир 13-го окремого десантно-штурмового батальйону Святослав Заїць.


Десантники продемонстрували нові зразки військової техніки, зброю та екіпіровку.

Народний депутат Арсеній Пушкаренко наголосив: держава як ніколи підтримує українських військовослужбовців.

«Сьогодні наші військовослужбовці, наші хлопці, герої боронять на Сході нашу державність, боронять Україну і, звичайно, що це їхній подвиг. Це сьогодні найбільший виклик для нашої держави, який вже триває 8 років і ми сьогодні, як Верховна рада України, як влада, зобов’язані докладати всіх зусиль для того, щоб вони були забезпечені. Сьогодні коли ми знайомились з новими й модернізованими зразками техніки та екіпіровкою наших солдат, звичайно, це зовсім інший рівень і зовсім інше матеріальне забезпечення нашого війська, нашої армії, наших військовослужбовців, ніж на початку війни», – каже народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

У Верховній раді працюють над розробкою програми, яка допоможе повертатися військовим до цивільного життя. За словами першого заступника Міністра у справах ветеранів України, дана програма - це ціла система, яка передбачатиме безкоштовну реабілітацію, навчання в університетах, а після працевлаштування.

«До 14 жовтня, до Дня захисника та захисниці України президент повинен підписати указ, де буде чітко прописано органам центральної виконавчої влади вже на законодавчому рівні - створити робочу групу, яка до 2022 року повинна напрацювати концепцію переходу з військової кар’єри до цивільної», – розповідає перший заступник Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

Наостанок Арсеній Пушкаренко зазначив, що соціальний захист ветеранів АТО/ООС – один із пріоритетних напрямків роботи для президента Володимира Зеленського та команди партії «Слуга Народу».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пушкаренко партія "Слуга народу" військові 95 бригада  
Матеріали по темі