Новини компаній

Плюси покупки автодеталей, що були у вжитку

14 October 2021, 12:44


Всі знають значення скорочення «б/у» - «був у вжитку». Воно говорить про те, що продукцію з даної позначкою до вас вже хтось використовував, проте свої характеристики предмет не розгубив і його можна застосовувати повторно. Хоча такі деталі для авто вже використовувалися за призначенням, на них як і раніше великий попит. Велика кількість покупців набуває саме запчасти на авто бу замість нових.

Переваги вибору б/у-деталей

Багато людей помилково думають, що такі комплектуючі є неякісними, і що їх потрібно викидати, але це далеко не так. Якщо, наприклад, вони були зняті з машини, якій всього три роки, то вони вважаються новими. Відповідно, практично нові запчастини продаються за вартістю були у вжитку. Таким чином економиться чимало фінансових коштів.

Якщо машині вже десять-п'ятнадцять років, то велика ймовірність того, що деталі для неї вже неможливо ніде знайти, оскільки вони вже не випускаються виробником. Нерідкі випадки, коли автомобіль має великий пробіг, але, незважаючи на це, він продовжує бути справним. У ньому потрібно тільки замінити деякі запчастини. Виникає питання: де купити нові комплектуючі, раз їх більше немає в продажу? В цьому випадку є кілька виходів з положення. Можна продати старе авто і придбати нове. Але в ситуації відсутності фінансів і небажання продавати свого вірного залізного друга варто знайти старі деталі. У більшості випадків коштувати вони будуть недорого.

Вартість подібних автозапчастин - їх головний плюс, який грає важливу роль при виборі між новими комплектуючими та уживаними. Нескладно здогадатися, що б/у-запчастина коштує набагато менше своїх аналогів з урахуванням того, що її якість іноді незрівнянно з неоригінальною, хоч і нової, продукцією.

Багато деталей б/у характеризуються єдиним походженням. Їх знімають з працюючих машин, які просто не пройшли митне оформлення або були ввезені в країну великою кількістю окремо.

Чи не безпідставно стверджують, що якщо комплектуючі були зняті з авто, то вони неодмінно несправні. Часто буває так, що стара запчастина відрізняється високою якістю, практично подібним з аналогом. Якщо деталь знімають з автомобіля, якому всього лише два-три роки, то такий товар можна без докорів сумління назвати новим.

Вигідна покупка деталей у «Тріал-авто»

Підсумуємо, якими достоїнствами володіють колишні у вживанні автозапчастини, які ви можете придбати у компанії «Тріал-авто»:

  • високою якістю;
  • часто це бувають обмежені в кількості екземпляри;
  • привабливою вартістю.

Компанія вже більше десяти років продає старі комплектуючі для іномарок. На її сайті можна придбати все для відновлення цілісності і функціональності машини. Автомобілі для розбирання закуповуються в країнах Європи, вони відрізняються незначним пробігом і чудовим технічним станом. Перед продажем всі запчастини обов'язково перевіряються на предмет того, чи придатні вони для подальшого застосування. Проводиться їх ретельна діагностика.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: деталі для авто автодеталі б/у-деталі  
Матеріали по темі