Новини компаній

Де вигідніше замовляти готову їжу для великих компаній?

15 October 2021, 09:18


Організація харчування - завдання не з простих, оскільки не кожен має достатньо часу для приготування домашньої їжі. На щастя, завжди можна замовити будь-які страви з доставкою в офіс або на будинок. Більшість служб доставки пропонують розфасовані поодинокі страви, що не завжди зручно, коли організовується обід або святковий стіл для всієї родини або великої компанії.

Фудбокси - новий формат їжі на винос

Коли потрібен терміновий заказ готовой еды для компанії з кількох людей, або ж потрібно швидко накрити стіл з приводу будь-якого торжества для великої сім'ї, на виручку прийдуть великі фудбокси з різноманітними стравами. Фудбокси представляють собою естетично упаковані в коробки готові страви, розраховані на трапезу кількох персон. Замовити найрізноманітніші фудбокси з швидкою доставкою по місту пропонує популярний столичний сервіс доставки готових страв vipcatering-foodbox.com. Тут представлений величезний вибір страв зі звичайного і вегетаріанського меню, любителів якісного фастфуду та повноцінного гарячого харчування. Кожен може вибрати для себе добірку страв відповідно до свого індивідуального смаку, особливостями харчування та гастрономічними уподобаннями. В каталозі сайту сервісу vipcatering-foodbox.com можна ознайомитися з більш 85 різновидами боксів з закусками, гарячими стравами і десертами на будь-який смак. Кожен фудбокс вміщує до 2 кг їжі і більше, чого достатньо для ситного обіду або вечері великої компанії з 8-10 чоловік.

Страви в коробках - це вигідно і зручно

Сьогодні існує безліч найрізноманітніших служб доставки їжі, кожна з яких використовує якийсь свій вид упаковки. Найчастіше їжа доставляється в пластикових контейнерах, і тільки одиниці компаній піклуються про навколишнє середовище і упаковують готові страви на винос в екологічно чисту і безпечну тару - картонні коробки. Наприклад, столична служба доставка готових страв vipcatering-foodbox.com спеціалізується на їжі в картонних коробках різного розміру і місткості - т.зв. фудбоксах. Такий спосіб упаковки не тільки екологічний, але і безпечний для здоров'я людини, оскільки картон - натуральний матеріал із сировини природного походження, який не виділяє при контакті з їжею ніяких шкідливих речовин, чого не можна з упевненістю сказати про пластик (навіть харчовому). Тому все більше замовників готової їжі додому і в офіси користуються послугами служб доставки, мають свідому громадянську позицію, піклуються про своїх клієнтів і навколишньому середовищу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі