Економіка

​Лісгосп у Житомирській області без торгів за 2,5 млн грн купив ще чотири автівки

18 October 2021, 16:37

ДП «Лугинське лісове господарство» у жовтні придбало чотири автомобілі у ТОВ «Житомир Авто Інтернешнл». Загальна вартість підписаних угод - 2,5 млн грн.

Про це йдеться в системі «Прозорро».

Закупівлі були проведені без використання електронної системи. І в «Прозорро» було просто оприлюднено дані про угоди, укладені без відкритих торгів.

Лісгосп 4 жовтня уклав дві угоди на придбання двох Suzuki New Jimny 1,5L 5MT GL 2021 року випуску у ТОВ «Житомир Авто Інтернешнл». 13 та 17 жовтня ДП «Лугинське лісове господарство» уклало ще дві угоди на придбання таких же двох автомобілів. Вартість кожного автомобіля - 612,9 тис. грн.

Перші два автомобілі ТОВ «Житомир Авто Інтернешнл» має поставити до 31 жовтня 2021 року, ще два автомобілі до кінця 2021 року.

На сайті українського представництва автомобілів Suzuki придбати автомобіль такої моделі можна також за 612,9 тис. грн. У стандартну комплектацію автомобіля входять, зокрема: кондиціонер + фільтр, функція «вільні руки», цифрове радіо, система автоматичного гальмування з датчиком.

ТОВ «Житомир Авто Інтернешнл» зареєстроване в Житомирі на проспекті Незалежності, 57. Бенефіціарним власником фірми є Дзюба Дмитро Михайлович. У 2010 році він балотувався до Житомирської міської ради від «Партії захисників Вітчизни».

Зазначимо, що 20 липня 2021 року ДП «Лугинське лісове господарство» уклало з ТОВ «Житомир Авто Інтернешнл» дві угоди на придбання двох автомобілів Suzuki New Jimny 1.5L 4АT GL 4 2021 року випуску по 650,9 тис. грн.

З 28 серпня 2020 року директором ДП «Лугинський лісгосп» є Васюхник Юрій Олександрович.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року директора ДП «Коростенське лісомисливське господарство» Юрія Васюхника нагородили нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України».

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2020 року ДП «Лугинське лісове господарство» купило у банку Тігіпка пікап преміумкласу за 1,65 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лісгосп Лугини автомобіль тендер купівля  
Матеріали по темі