Місто

З житомирського парку приберуть дерев’яні скульптури казкових героїв, а з гідропарку – дві аварійні альтанки

20 October 2021, 11:33

З парку відпочинку в Житомирі приберуть дерев’яні фігури казкових героїв через їх аварійний стан.

Про це на черговому засіданні виконкому 20 жовтня розповів керівник КП «Парк» Ігор Леонченко.

«Прошу надати дозвіл на списання матеріальних цінностей, а саме дерев’яних скульптур у парку імені Гагаріна. Усі вони знаходяться в аварійному стані і основна частина вже знесена. Також прошу дозволити списати мотокосу, альтанки в гідропарку біля кафе «Дубки». Там є дві альтанки – обидві в аварійному стані. Одна уже знесена, іншу намагалися відремонтувати, однак також будемо зносити. Ще списується батут надувний 1996 року, комплект ігрової кімнати – пластмасові мотоцикли, машинки», - зазначив по проєкту рішення виконкому Ігор Леонченко.

Виконком погодив списання зазначених матеріальних цінностей КП «Парк».

Також на засіданні виконкому мер Житомира Сергій Сухомлин поінформував про те, що вже майже готова візуалізації реконструкції гідропарку.

«Упродовж 2-3 тижнів ми вже будемо готові показати візуалізацію реконструкції гідропарку, де плануємо виконувати роботи вже наступного року, якщо отримаємо фінансування з держави. Поки що обіцяють, що фінансування буде», - зазначив мер.

Нагадаємо, дитячі майданчики у житомирському парку культури і відпочинку ім. Гагаріна почали активно оздоблювати дерев’яними скульптурами ще в 2013 році. Скульптури начебто повинні прикрашати парк, проте відпочиваючі кажуть – деякі з них доволі моторошні.

Якими були скульптури казкових героїв в житомирському парку взимку 2017 року, дивіться у фоторепортажі.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2016 року в житомирському парку Гагаріна з пошкодженого дерева вирізали скульптуру «Закохана пара».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк дерев'яна скульптура казковий герой гідропарк альтанка списання Леонченко  
Матеріали по темі