Політика

Нардеп Пушкаренко відвідав Баранівську ТГ: вшанування медиків, реконструкція дороги та новий шкільний автобус

21 October 2021, 09:47

Народний депутат, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко з робочим візитом відвідав місто Баранівка Житомирської області.

Під час робочої поїздки народний депутат передав ключі від нового шкільного автобуса та вручив вчителям подяки й годинники від Верховної ради.

«Звичайно, що сьогодні важливо будувати й реконструювати в комплексі. Тобто, якщо ми говоримо про цей автобус, якщо він буде їхати по «вбитій» дорозі, то скільки він пропрацює, провозить наших діток і освітян, вони теж доїжджають з багатьох громад. Ну рік-два й потрібно ставити на капітальний ремонт, тому коли ми говоримо сьогодні про цей автобус, то важливо, щоб він їхав новою дорогою в ті навчальні заклади, які реконструюються – це і школи, і садочки, і спортивні об'єкти», – розповідає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.


Саме тому в рамках програми президента Велике будівництво команда «Слуга Народу» розбудовує інфраструктуру в комплексі.

Поблизу Баранівки між селами Рогачів та Суємці сьогодні прокладають нову дорогу. Народний депутат Арсеній Пушкаренко та депутат Житомирської обласної ради Олександр Ющенко проінспектували, як виконуються роботи.

«Це і є «Велике будівництво» президента, і ми бачимо, як відбуваються зміни і як розбудовується наша держава. Що буде означати сьогодні ця дорога? В селі Смолдирів є школа – це опорна школа, де 12 вчителів щоденно мають якось діставатися. Тут дорога ще більш-менш і має асфальтне покриття, а через пів кілометра вже бруківка, яка була збудована в 1959-1960 роках. Це розвиток село, розвиток території, тут є підприємства, які сплачують податки, створюють робочі місця», – каже депутат Житомирської обласної ради Олександр Ющенко.

Також у Баранівській центральній районній лікарні вшанували пам'ять та відкрили меморіальну дошку анестезіологу Оксані Ігнатюк, яка була на передовій боротьби з коронавірусом, все життя пропрацювала у лікарні, але, на жаль, сама захворіла на COVID-19 та пішла з життя. Меморіальну дошку встановили за ініціативи та підтримки народного депутата Арсенія Пушкаренка.

«На рахунку Оксани Василівни тисячі врятованих життів і тисячі пацієнтів, які сьогодні себе добре почувають і вдячні Оксані Василівні, але, на жаль, сьогодні серед нас її немає», – зазначає директор Баранівської центральної районної лікарні Ігор Шатровський.

Народний депутат Арсеній Пушкренко переконаний: людина жива, поки про неї живе пам’ять.

«Я вважаю, що ми сьогодні зробили крок для того, щоб життя цієї людини, те, за що вона померла, виконуючи свій обов'язок, виконуючи своє покликання бути лікарем, рятуючи інших людей, буде жити й ця дошка на стіні лікарні буде нагадувати людям, які сюди приходять, пацієнтам про її подвиг. А це дійсно подвиг, що інші люди були врятовані, а вона віддала своє життя», – додає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пушкаренко нардеп Слуга народу Баранівка  
Матеріали по темі