Новини компаній

Краща доставка піци в Житомирі

21 October 2021, 15:02

Доставка їжі вже давно перестала бути чимось особливим. Тепер споживачі звертають увагу не тільки на ціни і меню закладу, але і на сервіс доставки. Адже це так здорово - втомлена людина добирається додому після роботи, а кур'єр з гарячою вечерею для всієї родини вже чекає на порозі. Італійська пицца с доставкой в Житомире - найкраще рішення для всіх, хто цінує свій час !

Recept - prava italijanska pica | Citylife - Urbani lifestyle magazin

Чому доставка - це зручно

На те є кілька причин:

  • Економія. Не потрібно витрачати дорогоцінний час на походи по продуктових магазинах, готування і миття посуду. Якщо порахувати, скільки годин господаркам доводиться щодня стояти біля плити і потім наводити чистоту на кухні, вийде не просто багато, а дуже багато! А якщо зробити замовлення піци по телефону, то можна цілий вечір присвятити НЕ рутинній роботі, а улюбленої сім'ї.
  • Швидка організація застілля. Коли несподівано нагрянули гості, а вдома не виявилося достатньо їжі, доставка піци легко виправить ситуацію. Це традиційне італійське блюдо припаде до смаку будь-якому гурману і допоможе нагодувати навіть дуже велику компанію.
  • Офісний обід. Співробітники компаній не завжди мають можливість повноцінно пообідати через відсутність їдальні або кафе поблизу. Але, якщо заздалегідь оформити замовлення, то в обідню перерву ситна їжа приїде прямо в офіс.

Доставка піци в Житомирі - це швидке вирішення проблеми харчування.

Tako testo za pico pripravi eden najboljših na svetu

Який сервіс доставки в Житомирі кращий

Є кілька моментів, на які потрібно звернути увагу при виборі сервісу доставки:

  • Можливість оплати замовлення - на сайті, при отриманні, готівковий, безготівковий розрахунок.
  • Мінімальна сума замовлення, при якій доставка буде абсолютно безкоштовна. Так, наприклад, в ресторані мережі Monopizza чек повинен бути не менше 150 грн, а в New York Street Pizza і «Маріо» ця сума становить 250 грн, в Papa Joe взагалі 350 грн.
  • Режим роботи сервісу. Наприклад, піцерія Nasa Pizza приймає і розвозить замовлення з 12:00 до 23:00, компанія HZ доставляє їжу в будні з 10:00 до 21:00, у вихідні з 11:00 до 21:00, а ось кур'єри від Monopizza працюють не покладаючи рук з 10.00 до 22.00 щодня.
  • Час доставки по місту. Швидкість доставки від «Маріо» - від 40 до 60 хв., А у Monopizza співробітники трохи спритнішим. Мінімальний час очікування для клієнта складе всього півгодини.

Отже, підбиваючи підсумки, можна вибрати найвигідніший і зручний варіант для доставки піци в Житомирі. Звичайно, це «Монопіцца», де не тільки смачно, але дійсно швидко і доступно. Улюблені страви будуть привезені за вказаною адресою на певну годину, хвилина в хвилину. Або, при бажанні, клієнт забере своє замовлення в ресторані в зручний для себе час, попередньо оформивши заявку по телефону або на сайті за півгодини до отримання. Якщо стежити за постійно оновлюються акціями, то можна ще й непогано заощадити.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі