Події

У сквері на Театральній у Житомирі під час земляних робіт знайшли гранату

21 October 2021, 16:15

В обідню пору 21 жовтня правоохоронці огородили територію скверу на розі вулиць Великої Бердичівської і Театральної.

Про це Житомир.info розповіла читачка, яка після 14-ї години проходила повз сквер.

«Там працювали правоохоронці. Огородили територію стрічкою. Один з поліцейських попросив не наближатися до території скверу», – розповіла читачка.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що на території скверу, де нині ведеться реконструкція, виявили гранату, ймовірно, часів Другої світової війни.

«Дійсно, о 13:54 год. на службовий планшет надійшов виклик про те, що під час земляних робіт в сквері по вулиці Театральній було виявлено гранату, ймовірно, часів Другої світової війни. Правоохоронці забезпечили оточення та охорону місця події, викликали слідчо-оперативну групу ГУНП у Житомирській області і вибухотехнічну службу», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2021 року з третьої спроби провели тендер на ремонт тротуару та скверу на вулиці Театральній: договір на 5 млн грн уклали з «Фаворит ОПТ». Демонтажні роботи у сквері почалися 3 вересня, завершити реконструкцію планують до кінця поточного року.

На початку вересня в сквері почали зрізати дерева, почали з блакитних ялинок. Наприкінці вересня дерева у сквері зрізали повністю.

Як житомиряни оминали «розкопки» на Театральній, де реконструюється сквер, дивіться у фоторепортажі від 30 вересня 2021 року

21 жовтня 2021 року в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info міський голова Сергій Сухомлин розповів, що сквер на Театральній може бути «котячим».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер Театральна граната  
Матеріали по темі