Влада

​Через скорочення видатків департамент Житомирської ОДА відмінив тендер на організацію інвестиційного форуму «Polissia Invest»

22 October 2021, 16:17

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації опублікував інформацію про відміну тендеру з організації інвестиційного форуму «Polissia Invest».

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

У тендері, оголошеному 8 вересня 2021, мова йшла про організацію та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest», який мали провести 22 жовтня. Очікувана вартість закупівлі становила 2 млн грн.

Організатор заходу мав: забезпечити адміністративне забезпечення, зокрема запропонувати місце, яке може бути використане для проведення заходу у кількості понад 500 осіб з декількома робочими зонами, що відповідатимуть вимогам протиепідемічної безпеки, сформувати список учасників, модераторів (не менше 5 осіб), спікерів (не менше 25 осіб), ведучого та інвесторів (за попереднім узгодженням із замовником); провести рекламну кампанію; візуально оформити приміщення та забезпечити його мультимедійним обладнанням; забезпечити присутність спікерів, модераторів, ведучого, учасників; організувати кейтерингові послуги.

Також переможець закупівлі мав організувати культурно-розважальні програми для VIP-гостей та спікерів форуму, забезпечити присутність ЗМІ, висвітлення інформації про проведення форуму та інше.

Участь у тендері взяли два учасники: ФОП Гречківська Ірина Ростиславівна з остаточною ціновою пропозицією у 1,912 млн грн та ФОП Матковська Тетяна Георгіївна з остаточною ціновою пропозицією у 1,928 млн грн.

28 вересня департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації опублікував намір укласти угоду з ФОП Гречківська Ірина Ростиславівна.

Однак 22 жовтня департамент ОДА оприлюднив інформацію про відміну тендеру через скорочення видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг.

За інформацією організаторів інвестиційного форуму «Polissia Invest», тендер відмінили через недофінансування, а форум попередньо перенесли на травень 2022 року.

Нагадаємо, 8 вересня департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА оголосив тендер на організацію та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest». Очікувана вартість закупівлі становила 2 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 11 серпня 2021 в обласній раді відбулось засідання робочої групи з підготовки та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest», на який запросять перших осіб держави та дипломатів.

На організацію та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest» планували витратити 2 млн грн, з яких 1 млн грн – з обласного бюджету, 1 млн грн – з місцевого бюджету. Орієнтовною датою проведення заходу називали 15 жовтня 2021.

Інвестиційний форум «Polissia Invest» був ініційований Житомирським бізнес-клубом, який заснував Вадим Ліскі – радник мера Житомира, обраний в 2020 році депутатом Житомирської міської ради від партії «Європейська Солідарність».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Polissia Invest інвестиційний форум бізнес інвестор тендер Ліскі  
Матеріали по темі