Події

​У Житомирській області через необережне куріння сталася пожежа у веранді будинку: вибухнув газовий балон, господар загинув, його товариш – у лікарні

25 October 2021, 12:14

Увечері 24 жовтня під час пожежі у селі Заріччя Коростенського району рятувальники виявили тіло 41-річного власника будинку, його товариша вдалось врятувати.

Про це 25 жовтня повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області.

«24 жовтня о 19:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на двох власників, що в с. Заріччя Коростенського району. Про це рятувальників сповістив очевидець, який проходив повз дім і побачив густе задимлення. По прибуттю вогнеборців до місця виклику з’ясувалося, що вогнем охоплено веранду загальною площею 12 кв. м. Крім того, там вибухнув газовий балон, що сприяло поширенню полум’я дахом оселі. Загальна площа будинку 80 кв. м. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів для ліквідації пожежі», - йдеться у повідомленні.

Силами бійців ДСНС о 19:55 пожежу локалізовано, а о 21:20 ліквідовано. Під час розбирання зруйнованих полум’ям конструкцій рятувальники виявили у веранді тіло 41-річного господаря без ознак життя. Крім того, один із вогнеборців з очевидцем встигли винести з оселі 47-річного товариша господаря помешкання. Врятованого відшукали в одній із дальніх кімнат будинку.

«Вогонь устиг знищити покрівлю та перекриття веранди, а також пошкодити дах по всій площі будинку. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 8 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стала необережність під час куріння», - повідомили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 23 жовтня 2021 в Житомирі сталася пожежа в квартирі 10-поверхового житлового будинку. Власник помешкання надихався димом, його госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа куріння вибух загиблий ДСНС  
Матеріали по темі