Політика

​Суттєве підвищення тарифів на транспортування газу є недопустимим, - Сергій Кузьміних

26 October 2021, 09:55

Про плани значно підвищити тарифи на розподіл газу для населення оператори газорозподільної системи повідомили не так давно. Прогнозують стрибок цін у всіх регіонах мінімум удвічі, а у деяких областях тарифи можуть зрости відразу у кілька разів!

На Житомирщині можливе зростання у наступному році ціни на транспортування газу приблизно в 2,5 раза – з 2,016 грн/м3 до 5,028 грн/м3. Не дивно, що саме до будівлі АТ «Житомиргаз» прийшли громадяни, щоб висловити своє обурення керівництву компанії. Категорично проти такого підвищення тарифів і народний депутат від Житомирщини Сергій Кузьміних.

«Парадокс, але практично відразу після того, як за ініціативи Президента України Володимира Зеленського було підписано Меморандум, відповідно до якого до кінця опалювального сезону 2021/2022 тарифи на тепло і гарячу воду для населення не повинні зростати, компанія-монополіст не просто підвищує тарифи, а робить це відразу у кілька разів! – зазначає Сергій Кузьміних. – У період пандемії, коли держава виділяє величезні кошти на боротьбу з COVID-19, на розбудову інфраструктури, коли докладається стільки зусиль задля стримування зростання тарифів, оператори ГЗС анонсують значне підвищення тарифів. У важкі часи потрібно об’єднуватися! Переконаний, що тарифи на розподіл газу для населення повинні бути справедливими, і ми не можемо дозволити зростання ціни на транспортування газу для наших громадян! Як народний депутат, беру цю ситуація під свій контроль, аби в жодному разі не допустити підвищення тарифів на транспортування газу!»

Пресслужба народного депутата Сергія Кузьміних

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кузьміних нардеп газ Житомиргаз тариф на розподіл газу  
Матеріали по темі