Новини компаній

Що мотивує інвестувати у клубний будинок LA MANCHE, що на Подолі

26 October 2021, 10:52

На перетині Щекавицької та Набережно-Хрещатицької вулиць зводиться новий клубний будинок LA MANCHE. Проєкт ідеальний для тих, хто обирає високу якість життя. Безпосередньо поруч зосереджено безліч відомих архітектурних об’єктів та культурних пам’яток, а до Майдану Незалежності звідси можна дістатися всього за десять хвилин на автомобілі.

Знайомство з проєктом: забудовник, локація, сервіс

Проєкт реалізує компанія Perfect Group. Клас нерухомості — «преміум». Заплановано зведення 7-секційного монолітно-каркасного будинку. Максимальна висота забудови — 9 поверхів. Законність будівництва підтверджена всією необхідною документацією (є у відкритому доступі). Запросити дозволи на зведення об’єкта можна у відділі продажу. Є можливість відстежувати поточний хід будівництва ЖК LA MANCHE на офіційному сайті проєкту.

Об’єкт знаходиться в Подільському районі. Прогулянка до Контрактової площі займає до 15 хвилин, до Поштової площі — до 30 хвилин. Завдяки розташуванню будинку в історичному центрі столиці питань, пов’язаних із пошуком неподалік ресторанів, артпросторів та модних шоурумів, не виникне.

Перший і другий поверхи відведені під комерційні об’єкти, які закриватимуть першочергові потреби резидентів. Заплановано відкриття бутиків, студій краси та кав’ярень. У внутрішньому дворі буде облаштовано стильний ландшафтний парк для релаксу та неквапливих прогулянок. Дизайнери надихалися атмосферою паризьких бульварів. Передбачено дитячі ігрові майданчики, а також рекреаційний простір з фонтаном та гриль-зоною.

Територія закрита від сторонніх. Буде можливість залишати автомобілі в підземному паркінгу. Приємний бонус для власників е-car — зарядні станції. Для транспорту гостей та служб доставки також облаштують паркінг.

Завдяки консьєрж-сервісу такі буденні турботи, як доставка квітів, виклик таксі, оплата комунальних послуг чи клінінг квартири, мешканці клубного будинку LA MANCHE можуть доручити персоналу.

Квартири у LA MANCHE

У клубному будинку запроєктовано 231 квартиру з 1–3 кімнатами. Площа варіюється від 48 кв. м до 132,16 кв. м. Планування ретельно продумані. У кожної спальні є окремий вхід. Для всіх варіантів нерухомості характерні балкони. Продаються квартири з гардеробними кімнатами та приміщеннями для пральні. Встановлено великі вікна. Висота стель — 3 м. Заплановано підлогу зі звукоізоляцією, що мінімізує небажаний шум.

Якщо у вас є запитання стосовно вартості квадратного метра або умов купівлі квартир у клубному будинку ЛА МАНШ на Подолі, звертайтеся до відділу продажу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі