Здоров'я

​У Житомирі центр вакцинації зі школи № 6 переїде у колишнє приміщення Богунської районної ради

26 October 2021, 12:20

З 1 листопада тимчасовий пункт вакцинації, який знаходиться на базі спортивної зали ЗОШ № 6, переїде у колишнє приміщення Богунської районної ради на вул.Перемоги, 55. Відповідне рішення 26 жовтня прийняли члени виконавчого комітету.

«Пропонується проєкт рішення про роботу тимчасового пункту вакцинації населення від COVID-19 у Житомирі. Відповідно до цього рішення, з 1 листопада ми переносимо пункт вакцинації, який розміщений зараз у ЗОШ № 6, у приміщення за адресою: вул. Перемоги, 55, в актовий зал, це приміщення Богунської районної ради. Там велике приміщення, є окремо вхід та вихід, можна розділити потоки, а приміщення спортивної зали звільнити. Цей тиждень ми ще працюємо у ЗОШ № 6», — розповіла в.о. начальника управління охорони здоров’я міської ради Ірина Шкап.


За словами заступниці Житомирського міського голови Марії Місюрової, охочих вакцинуватися дійсно стало більше.

«Станом на сьогодні першою дозою вакцинувалося більше 123 тис. людей, другу дозу зробило менше 25%. Але зараз вакцинація дійсно набирає обертів, і практично вдень у нас більше 2 тис. вакцинацій проходить, це враховуючи і наші центри вакцинації, пункти щеплень, а також виїзні мобільні бригади. В наявності всі вакцини: Pfizer Comirnaty, AstraZeneca, CoronaVac. На сьогоднішній момент великі центри — Олді, Епіцентр, спортивний зал школи № 6», — розповідає заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова.

Марія Місюрова каже: ситуація з хворими в лікарнях досить напружена.

«На сьогоднішній ранок 267 пацієнтів знаходиться в лікарні №2, в лікарні №1 — 199. Практично за добу маємо до 40 госпіталізацій. Пацієнти важкі, потребують кисневої дотації, ситуація досить напружена», — розповіла Марія Місюрова.

Нагадаємо, у Житомирі з 23 жовтня 2021 знову запрацював тимчасовий центр вакцинації в школі.

Як повідомляв Житомир.info, 12 червня 2021 у Житомирі розпочав роботу центр масової вакцинації від Covid-19 на базі ЗОШ №6.

З 26 серпня центр вакцинації переїхав у ТЦ «ОЛДІ», що знаходиться на вулиці Михайла Грушевського, 5, а з 12 жовтня пункти вакцинації проти COVID-19 запрацювали у відділеннях «Укрпошти».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вірус вакцина вакцинація щеплення центр вакцинації Богунська райрада  
Матеріали по темі