Новини компаній

Лічильники та інше електричне обладнання у магазині «ELEKTROVOZ»

26 October 2021, 15:54


Інтернет-магазин «ELEKTROVOZ» продає продукцію наших виробників та зарубіжних брендів, що спеціалізуються в галузі електротехніки. Вони забезпечують надійність, якість, безпеку та тривале використання товару. У обладнання є гарантія виробника та сертифікати якості.

Зверніть увагу, що на сайті можна знайти електротовари, які не завжди можна побачити у звичайному магазині. Крім того, можна детально вивчити характеристики та переваги електроустаткування, новинки ринку.

Великий вибір даної продукції, представленої в магазині, включаючи лічильники електроенергії, заощаджує ваш час та фінанси. Ці електротовари застосовуються для комунальних об'єктів, виробництва, для будинку, квартири, городу та саду.

Лічильники роблять оплату комуналки зручною

У магазині elektrovoz.com.ua можна придбати лічильник електроенергії потрібної модифікації та таким чином скоротити витрати на оплату комунальних послуг. Вимірювальний прилад призначений для підрахунку витраченої електроенергії на підприємствах, комунальних об'єктах, у житлових будинках та навчальних закладах. Для цього обладнання має лічильний механізм у вигляді диска, що крутиться, або електронний мікропроцесор.

Багатий вибір товарів

Крім лічильників у магазині можна знайти й різну іншу продукцію. Електротовари з каталогу компанії «ELEKTROVOZ» задовольняють будь-які вимоги, гаманець та смак.

Електричне обладнання, яке ви можете замовити

  1. Автоматичні вимикачі, що запобігають тепловому навантаженню та короткі замикання електричних приладів.
  2. Провід та кабелі з сертифікатами якості. Також вони відповідають стандартам та ГОСТам.
  3. Автомати ПЗВ, які захищають людину від удару струмом. Ще вони запобігають появі пожежі під час займання ізоляції проводки та приладів.
  4. Інше популярне електрообладнання (реле, контролери, трансформатори, перемикачі, терморегулятори та таймери), призначене для різноманітних проблемних ситуацій під час коливання напруги.
  5. Вимикачі, розетки, подовжувачі та шнури від перевірених виробників (українського, французького, іспанського та німецького виготовлення), що забезпечують безперебійну роботу та надають незвичайні дизайнерські рішення.
  6. Прожектори, світильники, світлодіодні лампи, стрічки, для яких використовуються світлодіоди як джерело світла.

Першокласні електричні прилади забезпечують безаварійне функціонування, захищають промислові та побутові вироби, торгове обладнання та апаратуру зв'язку. Електротовари використовуються у системах електричного живлення промислового обладнання, офісів, квартир та котеджів.

Продукція, яку ви можете купити дешево у «ELEKTROVOZ»

  • Джерела безперервного живлення UPS.
  • Стабілізатори, що характеризуються розширеними межами вхідної напруги.
  • Контролери, акумулятори, сонячні панелі та інше.
  • Трифазні та однофазні лічильники із застосуванням для автоматизованих систем контролю та обліку електроенергії.
  • Корпуси, електрощитки та ящики для інтер'єрного та навісного монтажу.
  • Вуличні датчики руху та прилади для приміщень.

Бронюйте лічильники електроенергії та інше важливе електричне обладнання в онлайн-магазині «ELEKTROVOZ» від різних виробників.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лічильник електролічильник  
Матеріали по темі