Фоторепортаж

​Як у Житомирі змагалися юні хокеїсти на траві. Фоторепортаж

27 October 2021, 14:17

У Житомирі 27 жовтня на базі ЗОШ №8 відбувся чемпіонат Житомирської області з хокею на траві серед юнаків 2011-2012 років народження. Через пандемію на змагання приїхали лише три команди - ОДЮСШ ХК «Фенікс» з Бердичева, команда ОТГ Гришківці та команда ЗОШ 8 “Полісся” з Житомира.

“Через пандемію змагання з хокею на траві не проводилися більше двох років. Але ми вирішили, що через те, що у Житомирі тепер є команда, дітям потрібна мотивація провести змагання. Для нас це буде історією, адже це перші дитячі змагання з хокею на траві у Житомирі, це перша команда Житомира. На жаль, багато команд не змогли приїхати - у когось відсутня вакцинація, хтось боїться. Але будемо сподіватися, що на зимові змагання приїдуть всі”, - розповіла тренерка команди з Житомира Юлія Новак.

Нагадаємо, на початку вересня хокеїсти на траві з Житомирської області стали чемпіонами Європи.

Довідково.

Хокей на траві - олімпійський вид спорту, який є одним з найбільш популярних у світі видів хокею. Рішення про створення комунального закладу позашкільної освіти «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з хокею на траві» Житомирської обласної ради було прийнято у 2019 році на 22-ій сесії обласної ради. Займатися в школі з хокею на траві можуть діти від 6 до 16 років. Це можуть бути як хлопці, так і дівчата, адже команди в цьому виді спорту до 13 років змішані. Тренувальна база школи знаходиться на території ЗОШ№ 8.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хокей на траві змагання хокеїст  
Матеріали по темі