Новини компаній

Як швидко вирішити проблеми з грошима?

27 October 2021, 16:36

Вирішити фінансові проблеми швидко і легко можна, скориставшись послугами кредитних сервісів. МФО пред'являють до клієнтів дуже прості вимоги, завдяки чому оформити гроші через інтернет може будь-який претендент. Щоб взяти мікропозику на картку потрібно мінімум зусиль, просто перейти на сайт оформити потрібну форму за паспортом та ідентифікаційним кодом, та почекавши декілька хвилин.

Вимоги

  • Отримати гроші можуть особи, які відповідають простим вимогам:
  • Українське громадянство та проживання у будь-якому населеному пункті країні.
  • Щомісячне джерело доходу
  • Досягнення віку 18 років. Верхній може становити 70-75 років
  • Кредит онлайн-МФО можна оформити з будь-якою кредитною історією, оскільки її перевірка не здійснюється.

Як оформити?


Клієнт має:

1. Зареєструвати ЛК. Для реєстрації особистого кабінету сервіс запропонує вказати у спеціальній формі номер телефону, email та пароль.

2. Вибрати час кредитування та суму позики. За допомогою повзунків потрібно вибрати розмір позики та термін кредитування.

3. Заповнити заявку, надавши контактні дані та персональні відомості. Інформація має бути достовірною та не містити помилок.

4. Підписати договір електронним підписом. Потрібно уважно ознайомитись з умовами, щоб надалі не виникли проблеми.

5. Отримати гроші. Кошти переведуть протягом кількох хвилин на картковий рахунок, який буде вказано в анкеті.

Способи отримання

  • Кредитні кошти пропонують отримати на банківські картки
  • Гаманці платіжних систем.
  • У разі гроші перерахують протягом 15 хвилин. Забрати кошти можна у найближчому офісі грошових переказів, за наявності документа, що засвідчує особу.

Що станеться, якщо не повернути позику в належний термін?



1. Відсотки, неустойка. Згідно з новим законом, за короткостроковими позиками переплата не може бути більшою за розмір позики більше. Неустойка нараховується лише тіло кредиту, а чи не на відсотки. Після здійснення оплати боргу або його частини потрібно зберігати документ, що підтверджує факт оплати. Якщо компанія висуне претензії, на руках буде доказ.


2. Колектори. У разі прострочення платежу клієнту надходять дзвінки від кредитора чи колекторів, з нагадуванням погасити борг. Проте такі дії контролюються законом. До боржника не можуть застосовувати фізичний та психологічний вплив. Інакше треба звертатися до поліції. У разі порушення прав клієнта слід звертатися зі скаргою.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі